Ulice 14.5.2013 - 2407. díl

Ema bude před odchodem do školy řešit s Frantou dárek tátovi k jeho narozeninám. Franta ji ale moc nepotěší. Za sebe má už dárek koupený, pro ni ho hned z fleku nic kloudného nenapadne. Nakonec jí poradí, aby koupila vodu po holení. Tím ovšem u bezradné Emy příliš nezaboduje.

Ema by Bedřichovi také ráda dala něco originálnějšího. Jenže co? Jenže to dnes nebude její jediná starost. Ve škole ji totiž spolužačka upozorní, že se jí něco hýbe ve vlasech. A to něco spustí u Liškových opět malou lavinu... Kdo poskytne Emě první pomoc? Proč bude kvůli vším opět dusno mezi Ančou a Toužimskou? Jak na tuhle novinku zareaguje později Franta? A co bude večer trápit Anču?

Gábinino rande s Vaškem
Gábina se bude od samého rána těšit na schůzku s Vaškem. Dokonce tak moc, že před Hynkem pak bude muset mlžit ohledně své garderoby a svést ji na snahu zapůsobit co nejvíce ve škole, aby získala další zápočty. Jen co Hynek se Šímou odejdou z bytu, Gábina bude volat Vaškovi, aby se s ním domluvila, kde se setkají. Vaškem sehnané hnízdečko lásky jí ale vyrazí dech. Matějův byt se jí bude zdát přeci jen příliš riskantním místem k takovému dostaveníčku. Nakonec se nechá přemluvit, ovšem už záhy toho zalituje. V Ulici se totiž dostane do rány Oldovi, jenž se hodně podiví, co tam Gábina dělá... Podaří se Gábině z tohoto průšvihu vybruslit? Utají své dostaveníčko s Vaškem? Proč se pořádně zapotí Matěj, jen co s Bětkou vejde do bytu? A proč zatrne doma u večeře Gábině?

Vlastimil Pešek je zpět
Vlastimil Pešek se dnes vrací ze svého rybářského výletu. Jeho první kroky povedou rovnou za Adrianou, aby zjistil, jak si vedla. Adriana mu hned řekne o potkanech. Zároveň ho ujistí, že s mámou se o vše postaraly, takže on už nemusí řešit vůbec nic. O Amálii a přiotrávené Máně se slovem nezmíní. To samé doporučí Libor i samotné Amálii. Ta si však bude jistá, že o jejím konfliktu s Klárou se Vlastimil určitě dozví – nejpozději ve chvíli, kdy mu Klára předloží účet za dvojitou dávku jedu... Opravdu se Amáliin spor s Klárou před Vlastimilem Peškem provalí? Jaké plány bude Vlastimil po svém návratu mít? A s čím se Amálie svěří Liborovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.5.2013 - 2407. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz