Ulice 15.5.2013 - 2408. díl

Amálie bude po ránu v práci jak převálcovaná. Liborovi okamžitě dojde, že je to kvůli Vlastimilovi. Amálie přizná, že mu o sporu s Klárou říct musela, protože si nedovede představit, jak dlouho by jim vydržela přetvářka u společné večeře.

Zatímco Amálie se bude trápit hlavně kvůli Vlastimilovi, Klára se bude snažit z nastalé situace vytěžit co nejvíce. Tátovi vylíčí spor ze svého zorného úhlu a pak hned svolá bojovou poradu s Adrianou... S jakými obavami se Amálie svěří Miriam? Co navrhne Vlastimilovi? Bude u nich i nadále tichá domácnost?

Bedřichovy narozeniny
Anča hned ráno zkontroluje Emě vlasy, jestli je vší nadělení zažehnáno. Pro jistotu zavolá i ředitelce školy, aby se s ní domluvila, zda může Emu pustit do školy. Ta ji uklidní, že Ema není zdaleka první případ. A také jí objasní, jak se vši do školy dostaly. Pro Emu to ale moc povzbudivé nebude. Bude se obávat, jak ji dnes spolužačky přijmou. Bezdůvodně. I její nejlepší kamarádky se totiž včera potýkaly se stejným problémem jako ona. Anča to však s Toužimskou tak jednoduché mít nebude. Emina matka sice její omluvu přijme, ovšem také jí od plic řekne, co si o tom všem myslí... Bude mít Toužimská pravdu? Co Anču zasáhne nejvíc? A jak dopadne dnešní oslava Bedřichových narozenin? O jaké překvapení se Bedřichovi postará Franta?

Márovo překvapení pro Moniku
Mezi Márou a Monikou bude panovat ranní pohoda. Bez oblíbeného špičkování si nedají ani kávu. Ovšem tentokrát Mára Moniku trochu zaskočí. Prý s ní bude chtít něco důležitého probrat, ale až v Coolně. Moniku pak bude dost dlouho napínat, než to z něj vypadne. A svým návrhem jí doslova vyrazí dech... Co Mára Monice nabídne? Přijme jeho návrh, až ho rozdýchá? A co všechno ještě Mára plánuje za jejími zády? Stane se z Michala jeho kumpán?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 15.5.2013 - 2408. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz