Ulice 16.5.2013 - 2409. díl

Monika s Márou se budou těšit do Amsterodamu. Pomalu budou odpočítávat hodiny do jejich odletu. Monika se svěří Romaně, že ze zamilovanosti do Michala už je venku. Na Máru bude pět samou chválu, za což bude Romana kvůli ní moc ráda.

Když Romana zmíní, jak si to kdysi v Amsterodamu užila ona, Monika jí navrhne, aby se odpoledne zastavila u ní doma na víno. Ráda by se podívala na její fotky a dozvěděla se o místě, kam se s Márou chystá, co nejvíc. To samé ovšem napadne i Máru, jehož kumpánem se stal právě Michal... Opravdu je Monika ze své zamilovanosti do Michala vyléčená? Jak dopadne jejich nečekané setkání u ní doma? Jak Monika zvládne večer ve čtyřech? Podaří se Romaně odlákat Michala pryč?

Vlastimilova volba
Amálie bude ze situace doma hodně nešťastná. A vlastně si už nebude vědět rady. Podle ní je v dané situaci její řešení nejlepší možné. To uzná i Libor. Navrhne jí, aby se prostě Vlastimila neptala a pokaždé, když k nim holky přijdou, se sebrala a zašla za ním a Mikim nahoru. Nebude pochybovat o tom, že máma si vždy najde takovou výmluvu, aby to nebylo moc divné. Skleslou mámu tím aspoň trochu povzbudí. Vlastimila Peška zajde povzbudit zase Adriana, přesně jak její máma chtěla. Toho vnuččin zájem natolik potěší, že hned navrhne společný oběd, samozřejmě i s mámou. S holkami totiž bude chtít něco probrat... Čím Vlastimil překvapí Amálii? A čím zaskočí Kláru s Adrianou? Jak jeho volba mezi partnerkou a rodinou dopadne? Budou Klára s Adrianou slavit své vítězství? Nebo Kláře tahle pleticha přeci jen nevyjde?

Lumír nuceným mužem v domácnosti?
Lumír ráno s hrůzou zjistí, že mu z šatníku zmizely všechny košile. Najde jen jedinou, ovšem s pořádným flekem na prsou. Vypraví se proto za matkou do pekařství, aby zjistil, kam se jeho košile poděly. Ta si ho náležitě vychutná. Konečně dochází na její slova. Lumír prostě potřebuje partnerku, která by se o něj starala. Anebo ať si pere a žehlí sám, ona už pro něj nehne ani jedním prstem. Jenže Lumír s ní tuhle hru prostě hrát odmítne. A do práce vyrazí tak, jak je, čímž příliš nepotěší Denisu Mastnou... Jak ho Denisa zachrání na poslední chvíli? Co mu doporučí? Jakou akcí dnes Lumír vymyslí pro Jardu a Bedřicha? S čím se pak svěří Simoně? A jak si povede coby muž v domácnosti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.5.2013 - 2409. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz