Ulice 17.5.2013 - 2410. díl

Monika bude mít bezesnou noc. V jejím obýváku bude spát na kanapi Michal, do kterého je stále zamilovaná, i když si namlouvala pravý opak. V ložnici pak bude spokojeně oddychovat v posteli Mára, jehož má ráda a o nějž opravdu stojí.

Monika bude rozhodnutá i tuhle zkoušku ustát a s Márou odpoledne odletět na romantický prodloužený víkend do Amsterodamu. Ráno se proto bude snažit co nejdříve odejít do Coolny, aby prchla z Michalova dosahu. Jenže to se jí nepodaří. Michal ji přesvědčí, aby si spolu dali ještě i snídani… S čím se nešťastná Monika později svěří Romaně? Co všechno se odehraje, než Márovi se slzami v očích oznámí, že s ním do Amsterodamu letět nemůže? Dozví se Mára celou pravdu? Co s nimi bude dál?

Spiknutí žen proti Lumírovi?
Lumír je rozhodnutý postarat se za každou cenu o sebe a svou domácnost sám. Včera díky Simonině vydatné pomoci zvítězil nad pračkou, dnes ráno se pustí do žehlení. Ovšem ani to nebude tak snadné, jak si představoval. Mámu sice usadí, že ji ani žádnou jinou ženskou doma nepotřebuje, ovšem vzápětí se domluví se Simonou, jestli by mu nepomohla i tentokrát. Simona mu to slíbí, ale o to víc to vzápětí schytá od naštvané Nyklové… V čem si Simona s Nyklovou padnou do noty? Proč si Lumíra podá Mastná? Jakou lekci mu dá Simona? A jak dopadne dnešní pánská jízda Lumíra, Jardy a Bedřicha?

Překvapení pro Libora
Libuška dnes přichystá Liborovi malé překvapení. Nejprve se domluví s Theou a Borisem, jestli to o víkendu zvládnou doma bez ní. Pak na internetu najde malý, zapadlý penzion, kam bude chtít Libora unést, aby byli spolu aspoň chvíli sami. Nebude však jediná, kdo se rozhodne Libora překvapit. V jeho ordinaci se neohlášeně objeví i Karolína s nabídkou, kterou prostě nebude moci odmítnout… Co Karolína Liborovi navrhne? Čím ho zaskočí? A čím Libor Libušku? Jak nakonec jejich víkend dopadne? A proč bude dnes zachmuřená Amálie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.5.2013 - 2410. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz