Ulice 21.5.2013 - 2412. díl

Karolína se Liborovi ozve až ráno s tím, že s ním chce ještě dnes mluvit. Libor to jedině přivítá, protože bude věřit, že si vše v klidu vysvětlí. Miki s ním ale jeho optimismus sdílet nebude. Podle něj Karolíně hlavně vadilo, že Libuška je jeho holka.

O pár hodin později si nabroušená Karolína přijde pro Libora do ordinace tak, že nebude pochyb. Ona o žádné vysvětlení ani domluvu nestojí. Naopak, bude si klást podmínky, jak by hlídání Adama mělo příště vypadat. Libor se bude dlouho ovládat, ale po jejím ultimatu vybouchne... Co Karolíně na její ultimatum řekne? Čím mu bude Karolína vyhrožovat? S čím se Libor svěří mámě? Jak to vidí s Karolínou a Adamem dál? Čím dnes Libor zaimponuje Libušce? Proč si budou blízcí ze zamilovaného Libora a neméně zaláskované Libušky utahovat?

Mára rozchod nevydýchá
Monika se nebude moci na práci v Coolně ani trochu soustředit. Myšlenkami bude u Máry a jeho dnešního návratu z Amsterodamu. Navíc bude lhát mámě, aby předešla jejímu vyzvídání. Rodiče totiž stále netuší, co se mezi ní a Márou v pátek odehrálo. Aby to tak zůstalo i nadále, poprosí Monika Romanu o mlčenlivost. Zároveň se jí svěří, že na Máru počká doma, kde budou mít klid na rozhovor. Podle Romany ale právě tohle nebude ten nejlepší nápad. A jak se zanedlouho ukáže, její odhad situace bude naprosto přesný... Čím Monika Máru znovu namíchne? Prozradí mu, kvůli komu dostal kopačky? Proč se Mára rozběsní tak, že ji z bytu vyhodí? Proč pak nabroušený Mára vyrazí za Michalem? A jak to od něj Monika ještě schytá?

Lenčino překvapení
Jarda dá dílnu na povel Matoušovi, aby mohl jít za dcerou. Dnes pro ni bude mít překvapení – loutkové divadlo. Ovšem nebude sám, kdo dnes bude překvapovat. Lenka zaskočí Miriam pozváním do cirkusu. Po dlouhé době půjdou všichni čtyři jako jedna rodina. Miriam to nesmírně potěší. Zdá se, že krize mezi Jardou a Lenkou je pomalu zažehnána.... Čím Jarda pobaví Lenku po příchodu domů? Co řekne na její překvapení? A co dnes oba dva přivede do rozpaků?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.5.2013 - 2412. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz