Ulice 23.5.2013 - 2414. díl

Libuška bude v práci jak na trní. Právě dnes probíhá soud, který by měl ukončit její manželství s Eliášem. Když konečně dostane zprávu od právníka, zajásá. Je rozvedená! Zuzana bude její radost prožívat s ní stejně jako Libor, jemuž dá Libuška tuhle novinku hned vědět.

Liborovi však zkazí náladu už vzápětí Karolína, jíž zavolá, aby se s ní domluvil na svém víkendu s Adámkem. Karolínino stanovisko totiž bude stejné jako v úterý… Co všechno se Libor od Karolíny dozví? Jak dopadne dnešní Libuščino a Borisovo setkání s Eliášem? Jak Eliáš zareaguje na Borisovo oznámení, že chce být zase Nekonečný? A co na to řeknou Libuška s Theou, pro které to bude stejné překvapení jako pro Eliáše? S čím se pak Libuška svěří Liborovi?

Jarda jedná
Jarda bude po ránu pořádně převálcovaný. Včerejší fiasko a následná hádka s Lenkou pro něj byly poslední kapkou. Bedřichovi se svěří, že si přece nemůže donekonečna sypat popel na hlavu a pranýřovat se. Navíc nebude mít po včerejším konfliktu sebemenší chuť přetvařovat se před mámou i dcerou a hrát si v cirkusu na šťastnou rodinku. Lence proto zavolá, že s nimi dnes nikam nejde. Tu to zaskočí, ale pokusí se ho přemluvit aspoň kvůli Miri. Marně. Jarda již bude rozhodnutý. Ti dva však nebudou jediní, které tento jejich poslední vztahový veletoč semele… Jak se Miriam k jejich dalšímu rozkolu postaví? O co požádá svého syna? Kdo nakonec půjde s Miri do cirkusu? Čím dnes Jarda Lenku dostane? Co udělá, aby se konečně hnuli z místa?

Vašek a Gábina: Obavy z prozrazení
Hynek bude chtít po ránu využít toho, že Šíma ještě spí, k intimní chvilce s Gábinou. Ta se mu to pokusí rozmluvit, ale Hynek jí všechny její argumenty hravě vyvrátí. Když Gábině později zavolá Vašek, že mu moc chybí, udělá jí radost, ale současně i zaváhá. Bude mít strach, aby jejich románek nepraskl… Zláká ji Vašek přeci jen na další rande? Co pro ni udělá? A s čím se Gábina svěří Tereze?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.5.2013 - 2414. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz