Ulice 24.5.2013 - 2415. díl

Gábina ráno oznámí Hynkovi, že má odpoledne sraz s Terezou. Na jeho udivenou otázku hbitě zareaguje, že spolu vyrážejí do obchodů, protože bude Tereze dělat poradkyni při koupi nových kousků do šatníku. Hynek se jen ujistí, že Gábina dnes vyzvedne Šímu ze školky. Víc jí do programu mluvit nebude.

Vašek na tom bude podstatně hůř. Matěj ho skřípne a pohrozí mu, že mu klíče od bytu nepůjčí, pokud mu neprozradí, koho si k němu chce přivést… Jak Matěj zareaguje na jméno Vaškovy tajné lásky? Co mu doporučí? Jak dnešní schůzka Vaška a Gábiny dopadne? Co bude pro nešťastnou Gábinu peklem?

Liborův romantický večer s Libuškou
Libuška se svěří Zuzaně, jak ji zaskočila Borisova žádost. Na druhou stranu ocení přístup Eliáše, který se s nimi chce zjevně domluvit. Na potvrzení jejích slov jí Eliáš pošle zprávu, ve které ji požádá o schůzku. Její hlavní téma bude jasné – Boris. Rodinné záležitosti dnes bude řešit také Libor. Rozhodne se, že za Karolínou zajede, aby se s ní konečně domluvil, jak to bude dál… Jak Libor u Karolíny pochodí? A jak Eliáš u Libušky a Borise? Proč bude chtít Libuška odejít hned, jak ho uvidí? Co mu nakonec doporučí? Jak to má Boris se změnou příjmení? A čím dnes Libor dostane Libušku?

Jarda si hledá byt
Jarda se svěří Bedřichovi, že není nač čekat. Dnes si začne shánět byt, aby si dal svůj život aspoň trochu do pořádku, byť zatím bez Lenky. Neznamená to ale, že by se úplně vzdal naděje, že ještě někdy spolu budou. Časem se prostě uvidí. Zničená Lenka to na rozdíl od něj bude vidět daleko jednoznačněji. Pokazila, co mohla, s Jardou je konec… S čím se Lenka svěří Miriam? A s čím Jarda? Jak Miriam tuhle situaci ustojí? Kterého z nich podpoří?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.5.2013 - 2415. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz