Ulice 27.5.2013 - 2416. díl

Bětka bude na Matěje stále pořádně nabroušená. Ráno přeruší jeho nadšené líčení zážitků z víkendové expedice s tátou za brouky a uhodí na něj kvůli svému pátečnímu nálezu. Oni v pracovně obal od kondomu nenechali. Tak, kde se tam vzal?

Matěj se bude snažit zachránit, co se dá, ale Bětka bude tentokrát neoblomná. Navíc Matěj dnes nebude jediný, kdo se bude kvůli pátku pořádně grilovat... Co všechno Matěj Bětce nakonec prozradí? Koho si Bětka ještě podá? Kdo všechno se dozví o Gábinině tajemství? Proč se Vašek vypraví za Gábinou domů? A s čím se Gábina svěří Tereze?

Nyklová chce slavit s Miladou
Lumír se cestou do práce zastaví za matkou, aby jí s obrovskou kyticí pogratuloval k jejím narozeninám. Zároveň ji ujistí, že dárek jí předá až při slavnostní oslavě. A hned ji pozve i na večeři. Nyklová se s ním domluví na zítřek s tím, že to spolu oslaví pěkně u něj v soukromí. Lumír jí ještě odsouhlasí, že si na svou narozeninovou oslavu může pozvat, koho bude chtít, a vyrazí do práce. Zde hbitě zaúkoluje Denisu, aby mu pro matku nějaký dárek na zítřek koupila. Ta jakmile uslyší o oslavě, hned mu taktně doporučí, aby okamžitě zavolal paní na úklid. Nebude si totiž o jeho pořádkumilovnosti dělat nejmenší iluze... Koho si Nyklová pozve na svou oslavu narozenin? Pochlubí se Lumírovi? A jak nakonec Lumír vyřeší úklid svého bytu před zítřejší oslavou?

Jarda si zařizuje vlastní bydlení
Lumír Jardu překvapí zprávou, že pro něj má byt. Pronajímá ho jeden Hložánkův známý a pokud si Jarda dnes udělá čas, mohl by se s ním hned domluvit. Jardu tahle rychlost zaskočí, ale nezaváhá. Na udanou adresu se vzápětí vypraví, aby věděl, na čem je. Zpátky do dílny se pak vrátí jako novopečený nájemce bytu. A hned začne plánovat, jak ho uzpůsobí pro Miri... S čím se nešťastná Lenka dnes svěří Jitce? Co jí Jitka doporučí? Jak Lenka přijme Jardovu novinku? Řekne mu konečně, co k němu cítí a jak moc jí na jejich vztahu záleží?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.5.2013 - 2416. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz