Ulice 28.5.2013 - 2417. díl

Lumír se před odchodem do práce zastaví za matkou, aby si potvrdil dnešní narozeninovou párty a domluvil se s ní na podrobnostech. Pro Nyklovou to bude hotová věc a už se nebude moci dočkat večera. Pro jistotu se ubezpečí, že Lumír počítá i s návštěvou, ale víc mu už neprozradí.

Nic netušící Lumír to bude brát na rozdíl od ní jako jakýkoliv jiný normální večer. Jen s tím rozdílem, že u něj bude vzorně naklizeno. O to se mu totiž postará Anča... Jak Ančin úklid u něj doma dopadne? Co si Anča vyslechne od Nyklové, která ji tam načapá? A jaká bude oslava narozenin Nyklové v její režii? Podaří se jí dát dohromady Lumíra s Miladou? A co na to řekne Miladina teta?

Miri poprvé u Jardy v novém bytě
Nešťastná Lenka nebude mít pro Miriam dobré zprávy. Řekne jí, že si Jarda zařizuje vlastní bydlení a že už dnes chce vzít do svého bytu Miri. Pro Miriam to velké překvapení nebude, protože od pátku o synově rozhodnutí věděla. Přesto ji zaskočí rychlost, jakou Jarda začal své věci řešit. Lenka pomalu začne ztrácet naději, že by Jardu od stěhování odradila. A Miriam zase naději, že by se ti dva dali znovu dohromady. Vlastimil Pešek ji však povzbudí i tentokrát. Doporučí jí, aby si s Jardou ještě jednou promluvila. Podle něj si dá určitě říct. Zároveň se jí svěří se svými trably... Co trápí Vlastimila? Čeho se dnes bude obávat Jarda? Jak Miri přijme jeho nový domov? A jak tohle všechno ustojí Lenka? Povede se jí Jardu přesvědčit, aby se nikam nestěhoval?

Monika na pranýři
Jitka dá Monice kontakt na jednu svou zákaznici, která shodou okolností pronajímá byt. A protože Jitku zná, nechala by ho Monice za výhodných podmínek. Romana Moniku hned ujistí, že ji od sebe nevyhání. Monika je ale rozhodnutá zařídit si co nejdříve vlastní bydlení. Jitka bude i nenápadně vyzvídat, jak se to Monice vyvíjí s její tajnou láskou. Monika přizná, že nic nového. Zato se bude hodně obávat dnešního setkání s Márou, se kterým bude chtít probrat věci ohledně Coolny... Dokážou se Monika s Márou domluvit a normálně spolu fungovat? Proč to dnes Monika i Jitka schytají od Oldy? Spraví Monice náladu aspoň Michal? S čím se Mára svěří Michalovi a Oldovi? Na čem se ti tři shodnou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 28.5.2013 - 2417. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz