Ulice 29.5.2013 - 2418. díl

Dominika bude na Moniku pořádně naštvaná. Zrovna dnes bude potřebovat odejít z Coolny co nejdříve, aby stihla kontrolu na alergologii. Jenže Monika se zdrží na nákupu a Dominiku vystřídá s obrovským zpožděním.

Aby toho nebylo málo, Monika zapomene v obchodě daňový doklad. Nezbude jí proto nic jiného než zavolat SOS Márovi, vysvětlit mu situaci a požádat ho, aby ji přišel do Coolny vystřídat. Mára však opět překvapení. Do Coolny sice dorazí později, zato s kopií zapomenutého dokladu. Jenže místo ocenění se od vystresované Moniky dočká pravého opaku... Uzná Monika svou chybu? Opravdu spolu můžou s Márou v Coolně fungovat? Co řekne Jitka na Moničino tajemství? A proč se Monika pohádá s Romanou a dokonce na ni bude i žárlit?

Lumírova omluva
Lumír sjede hned ráno matku kvůli jejímu včerejšímu pletichaření a snaze dát ho dohromady s Miladou. Důrazně ji požádá, aby příště už nic neorganizovala za jeho zády. Tím se jí samozřejmě nelibě dotkne. Nyklové však uraženost dlouho nevydrží. Lumír jí udělá vzápětí radost narozeninovým dárkem, na který včera nedošlo. O pár minut později si na matčino intrikaření postěžuje Simoně. Ta mu doporučí, aby Miladě co nejdříve zavolal a za matku se jí omluvil. Lumírovi se do toho moc chtít nebude, ale uzná, že by to vůči Miladě bylo fér. Otálet s tím dlouho nebude. Miladě zavolá hned z práce. Na záznamníku jí nechá vzkaz – pozvání na kávu na dnešní podvečer... Přijme Milada jeho pozvání? Čím Lumíra překvapí? Čím ti dva doslova vyrazí dech Nyklové a Růže? A co Lumír navrhne Simoně?

Jarda plánuje své odstěhování
Jarda se svěří Bedřichovi, že by si od Lenky rád přestěhoval pár věcí, aby si to doma zabydlel. Zároveň ho požádá o pomoc. Rád by tuto nepříjemnou proceduru co nejvíce zkrátil kvůli sobě i kvůli Lence a Miri. Bedřicha ujistí, že dnes o stěhování Lence řekne, aby nebyla zaskočená. Lence pak zavolá, že by s ní chtěl mluvit o stěhování, právě ve chvíli, kdy bude v kabinetě s Miriam. Tak se o Jardově stěhování dozví i ona... Jak Lenka ustojí Jardovo rozhodnutí odstěhovat si své věci už zítra? Řekne mu konečně, co k němu cítí? Na čem se spolu ti dva domluví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 29.5.2013 - 2418. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz