Ulice 30.5.2013 - 2419. díl

Monika zajde hned ráno za Romanou do salonu, aby se jí omluvila za včerejšek. Nechtěla jí dělat žádné scény, jen ji prostě mrzí, že k Michalovi nyní mají všichni blíž než ona. Na potvrzení jejích slov k němu dnes vyrazí na oběd nejen Romana, ale i její rodiče.

Zatímco Olda začne s Michalem hned probírat Moniku, Romana se bude snažit Michala opět odpálkovat... Povede se jí to? Co si Olda myslí o Moničině tajemném neznámém? Co všechno Jitce prozradí Romana? Jak Michala vidí ona? A udobří se konečně Monika s Márou? Co Olda Márovi doporučí? A jak dopadne dnešní Moničino rande s Michalem?

Jardovo stěhování
Bedřich se hodně podiví, když ráno najde spícího Jardu v dílně na kanapi. Jarda mu přizná, že po povídání s Lenkou o jeho stěhování nakonec včera skončil v herně, odkud to měl blíž právě do dílny. Zároveň ho ujistí, že dnešek platí – od Lenky se stěhuje a počítá s jeho pomocí. Radost z toho mít ale nebude. Také Lenka bude z nadcházejícího Jardova stěhování hodně špatná. Miriam nastíní jejich neveselou budoucnost v podobě střídavé péče o Mirinku. Současně ji zklame odmítnutím dnešního společného odpoledne. Zatímco Jarda se bude stěhovat, vyrazí někam ven spolu s Miri a Jitkou Farskou. Ujistí ji ale, že zítra s ní moc ráda na hřiště s Mirinkou zajde... Jak nakonec Jardovo stěhování proběhne? Opravdu je to konec, jak to Jarda i Lenka nyní vnímají? Čím Lenka Jardu zaskočí? A čím později překvapí Jitku?

Libuščina rodinná rada
Thea bude ráno vynervovaná z poslední předstátnicové zkoušky, která ji čeká právě dnes. Libuška se ji bude snažit povzbudit, jak jen to půjde. Současně jí slíbí relaxační víkend někde mimo Prahu. S Liborem na tento víkend totiž nepočítá, protože se konečně dohodl s Karolínou. Libor sice bude moci s Adámkem být, ale jen v okolí hájovny. I to se však v průběhu dne změní. Když se bude chtít Libor domluvit s Karolínou na podrobnostech, dozví se, že tento víkend odjíždějí s Igorem pryč... Co si o tom všem myslí Amálie? A co Libuška? Čím překvapí Libušku Řepa? Co jí nabídne? Jak dopadne Theina zkouška? A proč dnes Libuška svolá rodinnou radu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 30.5.2013 - 2419. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz