Ulice 31.5.2013 - 2420. díl

Lence ani Jardovi se ráno nebude chtít z postele. Oba budou rádi, že jsou zase spolu. Tak proč si kazit den pracovními povinnostmi, když si ho mohou užít v posteli? Jarda Lenku přemluví, aby šla za školu, nebo lépe řečeno aby dnes vůbec nevstávala. On se o všechno postará – o Miri i vysvětlení své nepřítomnosti v dílně.

Zatímco Jarda bude zařizovat to nejnutnější, šťastná Lenka se svěří Jitce, že přízrak Markéty je konečně pryč. O tom ale nebude mít ani tušení Miriam, která se bude ve škole nervovat kvůli Jardovu včerejšímu stěhování. Když jí navíc Boženka Puklická řekne o Lenčině náhlé nemoci, nebude už na nic čekat... Praskne Lenčino a Jardovo spiklenectví? S čím se Miriam svěří Vlastimilu Peškovi? Co všechno ze strachu o své blízké podnikne? A jak si dnešní den užijí Jarda s Lenkou?

Vlastimil na stopě Adrianina podvodu
Amálie s Vlastimilem se ráno vrátí ke svým společným plánům – k domku u řeky. Vlastimil Amálii mile překvapí ujištěním, že si domek nechce pronajmout jen na léto, ale vlastně napořád. Přesně tohle je totiž i její sen. Den jí však trochu zkalí připomínka napjatých vztahů s Vlastimilovými holkami. Když ho pozve na jednu gurmánskou akci, Vlastimil bude muset odmítnout, protože je už domluvený na setkání s Klárou... S jakými obavami se Amálie svěří Liborovi? Co jí dnes udělá radost? A co naopak bude dělat starosti Vlastimilu Peškovi? Co mu bude vrtat hlavou? A co má za lubem Klára?

Boj o Adámka přiostřuje
Libor se už nebude moci dočkat odpoledne, až se po dlouhé době opět uvidí s Adámkem, alespoň na chvíli. Mámu ujistí, že příště ji vezme určitě s sebou. Dnes ale bude chtít být s Karolína na chvíli sám, aby si vše vyříkali a v klidu se domluvili, co dál. Amálie bude mít právě z tohoto jejich rozhovory obavy. Libor ji však ujistí, že s Karolínou se už zase normálně baví, takže není, čeho se bát.... Opravdu? Jak jeho setkání s Karolínou a Adámkem nakonec dopadne? Proč si budou o Libora dělat jeho blízcí starosti? K čemu se nakonec rozhodne Libuška? A jak to vypadá s rozjezdem její staronové živnosti?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 31.5.2013 - 2420. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz