Ulice 3.6.2013 - 2421. díl

Vlastimil Pešek bude jak na trní kvůli Adrianě. Její nové zaměstnání mu vrtalo hlavou celý víkend. Od vnučky se však nic nedozvěděl, protože nebyla doma.

Jen co se Adriana vrátí, děda na ni udeří. Bude chtít vědět, kde teď dělá. Když přizná, že se za ní byl podívat, Adriana se naštve a vpálí mu, že ji sleduje. Než se Vlastimil stačí vzpamatovat, zabouchne mu dveře před nosem. Jenže dědy se tím jen tak nezbaví... Co nakonec Vlastimil udělá? Proč ho od toho bude Amálie odrazovat? Co všechno Vlastimil zjistí? A co uvidí na vlastní oči? Ustojí to?

Peklo kvůli Karolíně
Libuška bude mít v práci plnou hlavu Karolíny a jejího chování vůči Liborovi i vlastnímu synovi. Když jí samotná Karolína zavolá, překvapí ji to a zároveň i povzbudí. Karolína jí totiž kývne na schůzku. Libuška bude mít ze setkání s Karolínou trému, ale bude věřit, že se s ní nějak domluví. A bude se opravdu snažit. Karolíně vysvětlí, čím vším si se svým otcem prošel její syn Boris a zároveň ji poprosí, aby netrhala pouto mezi Liborem a Adamem. Karolína ji sice vyslechne, ale pak od ní Libuška dostane takovou studenou sprchu, že bude jen koukat. A to bude teprve začátek... Co všechno si Libuška od Karolíny vyslechne? A co nic netušící Libor, kterému udělá Karolína scénu v ordinaci? Jaké následky to bude mít? Co tahle Libuščina tajná akce udělá s jejím vztahem s Liborem?

Ančiny obavy
Kurátor Adamec si kvůli blížícímu se soudu o Emu pozve k pohovoru její matku, samotnou Emu i její pěstounku Anču. Mezi Ančou a Toužimskou bude stále citelné napětí. Ema se kurátorovi svěří, jak ji mrzí, že ty dvě si nerozumějí. A hned přidá historku, jak mezi nimi bylo dusno kvůli vším. To kurátora moc nepotěší... Co všechno se kurátor ještě dozví od Emy? Co doporučí Anče? S čím vším se Anča svěří Bedřichovi? Je ještě nějaká šance, že by Ema u nich zůstala?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.6.2013 - 2421. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz