Ulice 4.6.2013 - 2422. díl

Ema se hned ráno ujistí u Anči, jestli si tedy Evu může pozvat na svou narozeninovou párty. Anča ji ubezpečí, že ano, i když si původně myslela, že je oslaví jen v rámci rodiny. Okamžitě však najde i pozitivum. Aspoň toho s Bedřichem využijí ke zlepšení vzájemných vztahů.

Zatímco Ema bude mít z Eviny přítomnosti na její oslavě ohromnou radost, Anče právě tenhle host moc po chuti nebude. Před Emou se ale bude snažit nedávat svou nevoli najevo. Franta bude ve škole lákat Viki, aby dnes po vyučování zašla k němu. Budou tam mít klid a navíc jí složil i písničku. To Viki nadchne natolik, že bude souhlasit, i když ji táta stále hlídá jako ostříž. Opět bude chtít využít výmluvy, že je ve sboru. Jenže její táta si to bude chtít ověřit. A to zapříčiní jednu malou nehodu... Jak si Horák dceru zkontroluje? Co se kvůli tomu stane? Proč vezme nehodu na sebe Franta? A jak Ema pochodí u Toužimské s pozváním na svou narozeninovou oslavu? Co jí Toužimská navrhne? A proč bude u Liškových večer dusno? Co všechno nešťastná Ema Anče vpálí?

Amálie Vlastimilovou oporou
Amálie si bude dělat starosti o Vlastimila. Liborovi se svěří, že ráno vypadal, jako by se přes něj přehnalo stádo slonů. Co je toho příčinou, se ale od něj nedozvěděla. Jedno však bude vědět jistě – s virózou to nemá nic společného. Až v ordinaci ji napadne, že by to mohlo nějak souviset s Adrianinou prací. Podle Libora je Adriana magnet na problémy, takže by se tomu vůbec nedivil. Ani jeden z nich přitom nebudou tušit, jak vážné to tentokrát je... Svěří se Vlastimil Amálii, co se děje? Podaří se Amálii nějak ho uklidnit? Proč bude mít o Vlastimila obavy?

Vlastimil na kordy se svou rodinou
Jen co se Adriana objeví u dědy, obuje se do ní kvůli její nové práci. Přizná, že za ní včera byl v tom jejím podniku. V Adrianě by se v tu chvíli krve nedořezal. Bude se snažit dědovi vše vysvětlit, ale marně. Vlastimil ve svém rozčarování, vzteku a bezmoci zajde tak daleko, že ji dokonce nazve děvkou. Tím se Adriany natolik dotkne, že s ním okamžitě skončí a s prásknutím dveří zmizí ve svém bytě. Jenže pro Vlastimila Peška to tím rozhodně neskončí... Co udělá? Proč ho bude mírnit Amálie? Jak dopadne Klářina snaha vyžehlit u táty i tenhle průšvih? Jak se tento malér podepíše na vzájemných vztazích v Peškově rodině? A k čemu se nakonec zoufalý Vlastimil Pešek odhodlá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.6.2013 - 2422. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz