Ulice 5.6.2013 - 2423. díl

Vlastimil Pešek strávil noc na kanapi, ale moc se nevyspal. Amálie si o něj bude dělat ještě větší starost než včera, zvláště když jí prozradí, že večer byl znovu za Adrianou. Podle něj je to nyní jen na něm, jak Adriana skončí, protože Klára v tom plave stejně jako ona, možná ještě víc.

A proto dospěl k rozhodnutí, které Amálii moc nepotěší. Chce se o Adrianu postarat po všech stránkách. Amálie bude věřit, že se Vlastimil ze svého splínu vyspí a to, o čem mluvil, nakonec neudělá. Libor s ní v tomto případě bude zajedno. Je přece tolik případů, kdy děti své rodiče připravily o všechno a pak je odkoply. Proč by to mělo být zrovna u Vlastimila jinak? Bude apelovat na mámu, aby Vlastimilovi jeho rozhodnutí ještě rozmluvila... Podaří se Amálii Vlastimila Peška zastavit? K čemu se vlastně odhodlal? Opravdu to je Adrianina záchrana? A proč dojde mezi Vlastimilem a Amálií k obrovskému konfliktu? Kdo kým manipuluje? Kde je pravda?

Dvojí oslava Eminých narozenin
Naštvaný Bedřich si hned ráno bude chtít s Emou promluvit kvůli včerejšku. Ta na tom ale bude stejně. Napětí u stolu zmírní Anča, která se Emy zeptá, co ji trápí. Tak se Liškovi dozvědí o jejích obavách. Podle kurátora je jisté, že bude bydlet u Evy. Co když už k nim pak nebude smět, když se vzájemně nesnášejí? Anča s Bedřichem Emu ujistí, že tohle jí Eva zakázat nemůže a že se opravdu snaží s ní vycházet. Když navíc Franta přidá historku, jak se Anča s jeho mámou kvůli němu dokonce i poprala, Emě se přeci jen trochu uleví. A pak už si začne užívat svůj narozeninový den, který bude opravdu výjimečný... Jaké dárky na párty a od koho dostane? Co ji potěší nejvíc? S čím vším se Anča svěří Zuzaně? Co jí Zuzana doporučí? Co Liškovým na oslavě Eminých narozenin vyrazí dech? A čím Ema překvapí Anču?

Vaškovo překvapení pro Gábinu
Zamilovaná Gábina se Tereze svěří, že s Vaškem se stále stýká. S ním je pro ni prostě každý den jako nový. Navíc si s ním může o všem povídat, na rozdíl od Hynka, kterého knížky nebo filmy nezajímají. Vedle citových problémů bude Gábina řešit i ty školní. Proto bude ráda, když jí Tereza donese diktafon od They, na který si bude moci namluvit pasáže ze skript, aby se snáze připravila na zkoušku a na státnice... Co dnes Gábinu potěší? Jaké překvapení pro ni Vašek vymyslí? Na čem se spolu domluví? A na co se těší Tereza? Jak to vypadá s ní a Vojtou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.6.2013 - 2423. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz