Ulice 10.6.2013 - 2426. díl

Vilma Nyklová se hned ráno zastaví na výzvědy za synem, aby zjistila, jak strávil víkend a co je u něj nového. Jenže to, co ji zajímá nejvíc, tj, jak pokročil s Miladou, se nedozví. Lumír jí pouze oznámí, že byl se Simonou na kolech. Víc z něj matka nevypáčí.

Zato Urbanová bude sdílná až až. V domnění, že se od Nyklové dozví něco víc, jí vylíčí, jaká je Milada od pátku, kdy se sešla s Lumírem zamlklá. Nyklová bude mít co dělat, aby zakamuflovala, jak ji tahle novina zaskočila. Urbanovou ovšem okamžitě ujistí, že si právě kvůli tomu s Lumírem domluvila na dnešek večeři. Samotného Lumíra dnes překvapí na úřadě Milada svou návštěvou. Do jejich slibně se rozvíjející konverzace ale nečekaně zasáhne lev salonů Hložánek, který začne s Miladou nepokrytě flirtovat… Jak Hložánek Lumírovi u Milady zavaří? Co Lumírovi doporučí Simona? Jak dopadne dnešní výzvědná mise Nyklové? Proč Lumír urychleně odejde uprostřed večeře?

Libor mezi Amálií a Vlastimilem
Amálie bude po ránu otálet s venčením Máni. Liborovi přizná, že čeká, až Vlasta odejde do školy, aby se s ním nemusela potkat. Podle Libora by ale právě to byla příležitost, jak si promluvit, aniž by měli Kláru za zády. Jenže na rozhovor s Vlastou se Amálie stále ještě nebude cítit. Dokonce i oběd si objedná do ordinace, jen aby se setkání s Vlastimilem vyhnula… Proč? S čím se nešťastná Amálie svěří Liborovi? A co Liborovi prozradí Vlastimil Pešek? Podaří se Liborovi dát ty dva zase dohromady? Jak dopadne dnešní Amáliino a Vlastimilovo nečekané setkání? K čemu se Amálie nakonec odhodlá?

Monika flirtuje s Michalem
Monika zajde dopoledne za mámou do salonu s poděkováním za pomoc při stěhování. Na dnešek už spala ve svém novém bytě, ale přizná, že toho moc nenaspala. Na samotu, bez Máry, si prostě ještě nezvykla. Jitka se hned bude zajímat, jak je na tom s Michalem. Monika ji ujistí, že na tom už tento týden zapracuje. Dříve prostě nebyla příležitost… Jak spolu Monika a Mára nyní vycházejí? Jak spolu fungují v Coolně? Kdo je tam dnes překvapí? A čím dnes Moniku potěší Michal? Proč za ní zajde do Coolny?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.6.2013 - 2426. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz