Ulice 11.6.2013 - 2427. díl

Monika bude dopoledne jen zářit. Zastaví se za Romanou, aby se jí pochlubila obrovským pokrokem u Michala. Zároveň ji poprosí, aby ji upravila, protože dnes je její velký den. Chce zajít s Michalem na víno a všechno mu říct.

Romana bude Monice fandit, ovšem její prosby, aby šla aspoň na chvíli s ní, odmítne. To Mára bude podstatně skleslejší. Michalovi si postěžuje, jak se cítí osamělý. Když se dozví, že se Michal včera zastavil v Coolně, hned na něm bude vyzvídat, jestli tam Monika měla toho svého... Co Michalovi vrtá hlavou? K čemu ho Mára navede? Proč dnes bude Romana na Michala zase ostrá? A jak dopadne Moničino rande s Michalem? Řekne mu vše, co má na srdci? Kdo a jak se o její lásce k Michalovi ještě dozví?

Klářin velký úklid
Klára se přihrne hned ráno k tátovi s věcmi na gruntování, aby u něj udělala velký úklid. Okamžitě se začne starat, jestli táta snídal a jestli něco nepotřebuje. Nabídne se, že mu i nakoupí. Jen jí bude muset nechat klíče od bytu, aby se dostala zpátky, zatímco on bude ve škole. Když Vlastimil odejde do práce, Klára se pustí do díla. Během nákupu u Nyklové vypustí informaci, že Amálie jejího tátu opustila. Doma pak s Adrianou vezme úklid tak důkladně, že nic nebude na svém místě. Ani Amáliiny kameny, jež skončí u popelnic. Klára si prostě své vítězství nad Amálií vychutná plnými doušky... Co dnes zasáhne Mikiho? A co Vlastimila? Proč bude na Kláru nevrlý? Jaký úder dnes Klára zasadí Amálii? A co tátovi navrhne?

Ema k Evě nechce
Ema bude ve škole hodně přešlá kvůli blížícímu se soudu. Kamarádkám se svěří, že ji štve, že ji samotnou k němu nepozvali, i když se vlastně jedná o ni. Přitom ona se nikam stěhovat nechce, přestože se jí u Evy líbí. Trápit ji to bude natolik, že Evu zaskočí nezvyklým přáním. Požádá ji, aby u soudu řekla, že doma je u Liškových a že by byla ráda, aby to tak i zůstalo... Slíbí jí to Eva? Proč Ema odejde z jejich setkání daleko dříve, než Eva počítala? S čím se Ema svěří Anče? Dokáže jí být Anča oporou v těchto těžkých chvílích, které jí samotné dávají tak zabrat? K čemu se odhodlá? A jak to celé prožívá Bedřich?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.6.2013 - 2427. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz