Ulice 12.6.2013 - 2428. díl

Monika bude na dně. Mára na ni bude pekelně naštvaný, ale zároveň mu bude nešťastné Moniky líto. Proč nikomu nic neřekla? Všichni by si ušetřili spoustu nepříjemných situací. Oni dva třeba rozchod. A pokud by šli od sebe, nebylo by to tak drastické.

Mára bude mít o nešťastnou Moniku zároveň i starost. Ta se dá díky němu natolik dohromady, že zase bude moci jakž takž fungovat. V Márovi to bude od Moničina přiznání pořádně vřít. Hned ráno zajde za Michalem do hospody, aby si to s ním vyřídil. Jenže pro něj to bude ještě větší překvapení než pro samotného Máru... Co všechno Michalovi dojde? Čím Moniku později dorazí? Proč se Monika pustí do nic netušící Romany, jen co se objeví v Coolně? U koho dnes zoufalá Monika najde oporu?

Soud o Emu
U Liškových bude ráno panovat nervozita a napětí. Anča s Bedřichem jdou k soudu, který rozhodne o Emě. Anča Emu sice ujistí, že udělají všechno pro to, abych u nich zůstala, ale ta tomu po předcházejících zkušenostech už moc věřit nebude. O to netrpělivěji pak bude ve škole čekat na jakékoliv zprávy. U soudu se odehraje drama, přestože zpočátku takovému průběhu nic nebude nasvědčovat. Eva Toužimská nezvládne obrovské tlaky na psychiku a dá průchod svým emocím... Co všechno se soudce od rozčilené Evy dozví? Z čeho Eva obviní pěstouny Emy? A jak výslech zvládnou Liškovi? Bude Anča o Emu bojovat, jak jí slíbila? Koho podpoří kurátor? Jak soud o Emu nakonec dopadne? A co všechno po něm bude následovat?

Amáliino stěhování od Libora
Boj o Adámka se dostává do právní roviny. Liborův právník poslal Karolíně dopis, ve kterém jí oznámil, že pokud se s jeho klientem nedohodne jinak, budou se muset obrátit na soud. Podle Amálie jí soudem vlastně vyhrožuje, ale Libor to tak černě vidět nebude. Je to jen upozornění, kam až by to mohlo zajít. Sám bude věřit, že se s Karolínou přeci jen domluví. Amálie ale nebude mít starosti jen o syna a nejmladšího vnuka. Sama bude řešit své bydlení. Dnes požádá Libora, aby ji po práci přestěhoval k její známé... Znamená to, že Libor bude mít konečně byt jen pro sebe a pro Libušku? Čím ho máma překvapí v té nejméně vhodné chvíli? Co na Amálii i Libora ještě navalí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.6.2013 - 2428. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz