Ulice 13.6.2013 - 2429. díl

Anča nebude moci kvůli včerejšku ani dospat. Bedřichovi přizná, že je jí vlastně Toužimské líto. Uvědomila si, že jí to od začátku ani trochu neusnadňovali, spíš naopak. Ona byla proti ní jen proto, že seděla v kriminále. Přitom Bedřich byl ve vězení taky a pro ni je ten nejlepší chlap na světě. Navíc Ema je špatná z toho, jak jí teď Toužimská brečí do telefonu.

Anča se proto rozhodne, že s Toužimskou promluví a pokusí se jejich vzájemné vztahy urovnat. Bedřicha to potěší, ale moc šancí jí po včerejšku dávat nebude. Jardovi se pak svěří, že soud sice vyhráli, jenže se vlastně nic nezměnilo. Za čtyři měsíce je tohle martyrium čeká znovu. To si uvědomuje i Ema, která by nejraději u Liškových zůstala napořád... Pochopí ji Eva? Jak dopadne Ančino setkání s Evou? Najdou konečně společnou řeč? Budou schopny se domluvit, jak to bude s Emou o prázdninách?

Karolínin vstřícný krok?
Liborovi se moc nezamlouvá intenzita Mikiho podnikání. Stále je někde v trapu, přitom konec školního roku se blíží. Miki ho však ujistí, že školu opravdu nefláká. Jako další argument pro podnikání pak vytáhne balíček bankovek, které si včera vydělal. Libor jeho snahu ocení a hned mu doporučí, aby vzal zítra nějaké peníze mámě do Brodu. Miki vydělaný obnos okamžitě rozdělí na tři části s tím, že tátovi přispěje na soud o Adama... Opravdu k soudu dojde, nebo se Libor s Karolínou nakonec přeci jen domluví? Jak dopadne dnešní Karolínin vstřícný krok? Co Liborovi doporučí Libuška, která se s Karolínou opět nechtěně setká?

Vašek to nevzdává
Gábina bude už několikátý den ležet ve skriptech a připravovat se na bakalářské zkoušky. Jenže doma na to moc klidu mít nebude. Přestože se o malého stará Hynek, Šíma si stejně řekne o máminu péči. Gábina se proto vypraví ze Terezou do krámku, kde bude mít na učení více klidu a navíc jí Tereza i pomůže. Jenže ani tam se Gábina nebude moci soustředit. Tereze přizná, že pořád myslí na Vaška, který to stále nevzdává. Dnes jí pošle další esemesku, že se s ní chce sejít... Vyhoví mu Gábina? Proč se bude Tereza trápit kvůli Vojtovi? Jaké překvapení pro ty dvě připraví Matěj? S čím se Matějovi svěří Vašek? Co Vaška zasáhne? A co Gábinu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.6.2013 - 2429. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz