Ulice 14.6.2013 - 2430. díl

Amálii překvapí Vlastimil, jenž se za ní vypraví do ordinace, aby se s ní domluvil na péči o Máňu. Proč má být to nebohé zvíře v cizím prostředí a s cizími lidmi, byť je to Amáliina rodina, když může být u něj? On se o Máňu rád postará ve všech směrech.

Amálii Vlastimilova nabídka natolik zaskočí, že nebude schopná okamžité odpovědi. Jen mu slíbí, že si to rozmyslí. Libor ji však o něco později najde v slzách. Amálie přizná, že až teď si uvědomila, jak moc Vlastimilovi ublížila, jak moc teď trpí. Kdyby to šlo, nejradši by vzala jejich rozchod zpět… Řekne tohle i Vlastimilovi? Svěří mu Máňu do péče, než si najde vlastní bydlení? A co dnes rozhodí Libora? Proč mu bude Igor dokonce vyhrožovat?

Gábinina oslava s Hynkem a Vaškem
Gábinu dnes čekají státnice. Ráno bude pekelně nervózní, a tak se ji Hynek bude snažit povzbudit a dodat jí aspoň trochu optimismu. Na rozdíl od ní bude věřit, že zkoušky v pohodě zvládne. Přesto bude Gábina odcházet z domu jak na popravu. O to větší radost bude mít o pár hodin později, až s Hynkem budou slavit ve dvou její úspěšné složení bakalářských zkoušek. Úsměv jí ovšem ztuhne na rtu ve chvíli, kdy Hynek pozve k jejímu stolu Vaška s Matějem, aby to oslavili s nimi… Jak to Gábina ustojí? Provalí se její románek s Vaškem? Proč jí rupnou nervy? A jak dopadne oslava jejích a Tereziných státnic u Matěje?

Jarda plánuje novou svatbu
Jarda Bedřichovi bez mučení přizná, že má úplně zavařenou hlavu. Důvodem ovšem nebude prosperita jejich firmy, nýbrž Jardova vlastní. Po dlouhém zvažování dospěje k názoru, že by to přeci jen svatbu chtělo. Bedřich mu to bude marně rozmlouvat. Jarda prostě bude odhodlán vystrojit Lence veselku podle jejích snů. Tajně. A do příprav se pustí hned dnes… Čím přesvědčí Bedřicha, že jeho rozhodnutí je správné? Je vůbec možné něco takového před Lenkou utajit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 14.6.2013 - 2430. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz