Ulice 17.6.2013 - 2431. díl

Jeden telefonát dnes Jardovi obrátí ve vteřině život vzhůru nohama. A nejen jemu. Jardovi totiž zavolají z jednoho romantického zámečku, že se jim uvolnil svatební termín. Jarda ho po kratičkém zaváhání přijme.

Přijetí nabízeného terménu ale znamená, že Jarda musí svoji novou svatbu s Lenkou zorganizovat a připravit do čtvrtka. Samozřejmě tajně, aby se Lenka o ničem nedozvěděla. Okamžitě proto svolá krizový štáb, aby mu s tím jeho členové pomohli… Co mu na jeho rozhodnutí Bedřich, Lumír, Jitka a máma řeknou? Podpoří ho? Proč se Jitka s Miriam pořádně zapotí, když se nečekaně setkají s Lenkou? A čím Lenka naprosto vykolejí Jardu?

Vašek chce vysvětlení
Hynek bude ráno tahat Gábinu horko těžko z postele. Té se nebude chtít ani trochu vstávat, ale Hynek bude nekompromisní. Dnes má dělat přijímačky na magistra na peďák, jak se domluvili, takže má nejvyšší čas. Gábina nakonec zmobilizuje všechny své síly a na přijímací zkoušky vyrazí. A Hynek to také náležitě ocení. Gábině koupí obrovskou kytici a za vše jí poděkuje. To Gábinu potěší, protože takové gesto od něj opravdu nečekala. Jenže už vzápětí by se v ní krve nedořezal. Jen co Hynek odejde do práce, zazvoní u jejích dveří Vašek, aby si spolu promluvili… Pochopí konečně Vašek, proč se s ním Gábina rozešla? Jak oba dva tohle setkání ustojí? Čím Gábinu vykolejí Šíma? Jak Gábina Hynkovi vysvětlí Vaškovu návštěvu? Proč se ti dva zase chytnou? Čím Gábinu překvapí táta? S čím se Matějovi svěří Vašek? A co bude trápit Terezu?

Zuzanino váhání
Libuška se radostně pochlubí Zuzaně, že dnes bude poprvé tetovat. Jestli to dopadne, hned chce dát v pekařství výpověď, aby se mohla naplno vrátit ke svému starému řemeslu. A okamžitě ji napadne, že by se Zuzana vlastně mohla přidat, aby konečně splnila Maxovi jeho přání a odjela s ním do Francie. Jenže Zuzana ji překvapí svým váháním. Situace u Liškových není ani trochu růžová, nechce je v tom teď, pár měsíců před soudem o Emu, nechat samotné. Navíc si kvůli tomu dělá starost o Frantu… Pochopí ji Libuška? Co na Zuzanino váhání řekne Franta? Co všechno jí prozradí? Jak se Libušce povede dnešní tetování? Opravdu bude moci napsat Nyklové výpověď? A jak dopadnou Theiny státnice a Mikiho postupové zkoušky?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.6.2013 - 2431. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz