Ulice 18.6.2013 - 2432. díl

Tereza s Matějem se ráno proberou po včerejší párty s pořádnou kocovinou. O to více ocení Bětčinu obětavost a připravenou snídani. Tereza se hned požene k počítači, jestli Vojta náhodou není on-line nebo jí od něj nepřišla aspoň nějaká zpráva. Matějovi se svěří, že o něj už začíná mít docela strach.

O to větší bude mít Tereza radost, když se jí Vojta vzápětí sám ozve s velkou omluvou. Byl ve vnitrozemí, kde neměl signál. Nadšená Tereza se ho hned zeptá, kdy konečně přijede. Jenže Vojta se domů nechystá. Naopak Terezu poprosí, aby přiletěla ona za ním... Přesvědčí Vojta Terezu, aby změnila své plány na léto? Co ho v Indii tak nadchlo, že tam chce zůstat? S čím se svěří Matějovi? A co bude pro Terezu další ranou?

Předsvatební mánvry
Jardovi začne ráno vyzvánět telefon zrovna ve chvíli, kdy si bude v koupelně čistit zuby. Poprosí proto Lenku, aby to vzala za něj. Jenže to bude strategická chyba. Nic netušící Lenka mu totiž oznámí, že mu volají ze zámku Berchtold. Jarda bude mít co dělat, aby před ní vše zahrál do autu. Stejně jako později Miriam s Boženkou Puklickou, které Lenka vyruší v okamžiku, kdy spolu budou probírat její svatbu. Uvěří Lenka báchorce, kterou si ty dvě narychlo vymyslí? Jarda zatím bude mít ze svatby hodně těžkou hlavu. Co když si ho Lenka nakonec nevezme? Ze chmur ho naštěstí vytrhne Jitčin telefonát. Svatební přípravy jedou na plné obrátky... Jak si Jitka poradí s šaty pro nevěstu? Čím Lenka zaskočí Miriam? A čím Jitku, kterou zastihne nad svatebními koláčky? Proč se bude Miriam před Lenkou dokonce i skrývat? A čím Lenka večer dorazí Jardu?

Max je zpět
Libuška prozradí Zuzaně i Růže, že včera psala výpověď. Hned se taky Zuzany zeptá, jestli se k ní přidá, až půjde za Nyklovou. Šokovaná Růža jim okamžitě začne domlouvat, ale Libuška si bude stát za svým. Zato Zuzanina výpověď zatím tak horká nebude. To Libušku překvapí, protože ví, že Max počítá s tím, že si Zuzanu odveze do Provence. Jenže Zuzana si chce ještě promluvit s Bedřichem, teprve pak se rozhodne... Jak Libuška pochodí se svou výpovědí u Nyklové? Čím šéfku dodělá Růža? Co se Zuzana dozví od Bedřicha? Jak se nakonec rozhodne? A jak její rozhodnutí ovlivní příjezd Maxe? Proč si bude o ty dva Libuška dělat starost?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.6.2013 - 2432. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz