Ulice 20.6.2013 - 2434. díl

Je den svatby. Jarda je nervózní jako pes, Lenka nemá o ničem stále ani potuchy. Jarda se však bude stále držet konspiračního plánu a doufat, že mu Lenka řekne ano. Ráno Lenku ujistí, že se o Miri postará, aby si mohla po včerejšku trochu přispat. Mnohoslibně ji přesvědčí, aby rozhodně nevylézala z postele dříve, než se on vrátí.

Zatímco s Lenkou to Jarda zvládne na jedničku, s vlastní mámou to bude mít daleko horší. Miriam nepřijde na místo srazu, ani nebude brát telefon. Zoufalý Jarda zajde s Miri k Farským, aby zjistil, co se děje. Ve chvíli, kdy uvidí Jitku, mu dojde, kolik uhodilo. Jitka bude mít obrovskou kocovinu. O nějakém fungování si u ní bude moci nechat jenom zdát. Krizovou situaci zachrání Olda, jenž se okamžitě chopí velení. Vystresovaný Jarda od něj dostane panáka i ujištění, že všechno dobře dopadne. To se snadno řekne, ale jak přesvědčit Lenku, aby si Jardu vzala právě dnes? Co Lenka na Jardovu žádost o ruku řekne? Jak jejich svatba dopadne? Čím Jarda Lenku dostane? Uslyší Jarda od Lenky ano před oltářem?

Lumír a Milada na svatbě?
Zatímco Jarda se bude potit doma, Lumír bude nervózně přecházet po kanceláři a čekat na signál, že může vyrazit na místo konání Jardovy svatby. Vytoužená zpráva však stále ne a ne přijít. Když už mu bude ouvej, objeví se nečekaně ve dveřích Milada. Lumír okamžitě pookřeje a nabídne jí kávu. Zároveň ji požádá, aby s ním počkala na konečný verdikt. Bude svatba, nebo ne? A jak je to mezi Miladou a Lumírem? Čím Lumír Miladu potěší?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 20.6.2013 - 2434. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz