Ulice 21.6.2013 - 2435. díl

Miriam a Boženka Puklická si budou dělat starost o Vlastimila Peška. Nejen kvůli jeho rozchodu s Amálií, o kterém se Miriam včera dozvěděla. Vlastimil dá navíc dnes ve škole výpověď.

Pro Miriam i Boženku bude Vlastimilova výpověď velkým překvapením. Rády by mu nějak pomohly a povzbudily ho, avšak Vlastimil jejich zvýšený zájem neocení. Naopak. Miriam oznámí, že bude chodit na ryby, a tím pro něj bude debata o jeho budoucnosti uzavřená. Miriam se proto vypraví za Amálií, aby těm dvěma pomohla najít si k sobě cestu... Jak její mise dopadne? Co všechno se od Amálie dozví? Přesvědčí ji, aby za Vlastimilem zašla jako první a udělala první vstřícný krok? Jak nakonec dnešní setkání Amálie s Vlastimilem dopadne? Je ještě naděje, že by se ti dva zase dali dohromady?

Novomanželé Jarda a Lenka Hejlovi
Jarda s Lenkou se probudí do růžového novomanželského rána. Lenku bude čekat další překvapení, jen co otevře oči. Jarda jí vykouzlí královskou snídani do postele. Jenže na tu hned tak nedojde, protože Jarda si bude chtít své novomanželky co nejvíce užít. Lenčin sen tak bude pokračovat dál. Má toho nejúžasnějšího muže pod sluncem, jenž ji dokonce přenese domů přes práh... Jak bude Lenčin a Jardův první posvatební den pokračovat?

Lumír mezi matkou, Miladou a Simonou
Miluše Urbanová přijde do pekařství s očima navrch hlavy a hned začne mluvit o svatbě. Bude jaksi automaticky předpokládat, že se od Vilmy Nyklové toho dozví více než od své neteře. Jenže tento zaručený zdroj informací tentokrát selže. Nyklová bude mít co dělat, aby před ní zakamuflovala překvapení, že Lumír byl na svatbě, o které ona nemá ani páru. Ještě více Nyklovou vzápětí dostane Růža, od níž se dozví, že její syn oddával Jardu Hejla a Lenku Drápalovou. To u ní bude mít Lumír schované! Ten dnes ale nebude řešit jen namíchnutou matku. Najednou bude muset volit mezi Miladou a Simonou... Proč? Které z nich dá nakonec přednost? A jak dopadne jejich společná večeře?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 21.6.2013 - 2435. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz