Ulice 2.9.2013 - 2436. díl

Franta si dá ráno opravdu záležet, aby mu tu dnes slušelo. Dokonce se i poprvé oholí, čímž pobaví Bedřicha s Ančou.

Proč to všechno? Po nekonečně dlouhých prázdninách se ve škole opět uvidí s Viki! Jenže jejich shledání proběhne úplně jinak, než jak si Franta představoval. Viki ho sotva pozdraví, ve třídě si přisedne ke spolužačce a celou dobu na něj bude dost odměřená... Co se stalo? Čím Viki Frantu dostane? Našla si snad někoho jiného? Proč se odpoledne Franta poštěká s Emou? Jak dopadne jeho chlapský rozhovor s Bedřichem? A co dnes zarmoutí Anču?

Vašek a Gábina opět tváří v tvář
Gábina ušije Šímovi do školky turecké kalhoty. Zatímco ona z nich bude nadšená, Hynek by byl daleko radši, kdyby Šíma vyrazil do školky v džínách jako ostatní děti. Gábina si ale radost ze šití zkazit nenechá. Tereze se později svěří, jak moc ji to baví. Přes léto si našla brigádu v second handu, kde se může opravdu vyřádit. A nejšťastnější by byla, kdyby se dostala na vysněnou textilku do Liberce. Přestože výsledky přijímaček měly být už v pátek, Gábina stále netuší, jak dopadla. Když se jí Tereza zeptá na Vaška, Gábina ji ujistí, že zamilovanost je pryč... Opravdu už Gábina dostala Vaška z hlavy a nic k němu necítí? A jak je na tom Vašek? S čím se svěří Matějovi? Našel si přes léto za Gábinu náhradu? Jak dopadne Gábinino a Vaškovo neplánované setkání? A jakou novinku bude mít po prázdninách Tereza?

Klára správcovou tátova domu
Jen co se Vlastimil Pešek objeví v pekařství, Nyklová začne vyzvídat, co je u něj nového. Zatímco s ní se Vlastimil příliš vybavovat nebude, s Klárou, která se vrátí od moře odpočinutá a plná elánu, si popovídá moc rád. Ta se hned vrhne do práce. Začne návštěvou právníka, jenž pro ni připraví smlouvu, na základě které se stane regulérní správcovou tátova domu... Co všechno bude smlouva obsahovat? Co Klára chystá? Kam se dnes vypraví Vlastimil Pešek? Na čem se domluví s Miriam? Na čem s Mojmírem Kalinou? A jak jsou na tom s Amálií?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.9.2013 - 2436. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz