Ulice 4.9.2013 - 2438. díl

Libor s Libuškou si budou užívat naprostého soukromí v Libuščině garsonce. Boris je stále u Nekonečných ve Francii, takže Libor přebývá u Libušky. Toho hbitě využije Miki, jenž doma vegetuje s Míšou a Jirkou. Podle toho taky byt Seidlových nyní vypadá, protože ani jeden z nich si s pořádkem hlavu moc neláme.

Hlavně Jirka má momentálně jiné starosti. Podnikání se jim slušně rozjíždí, navíc se jim rýsuje další velká zakázka. Ta má ale jeden háček. Jedná se o práci na fakturu, a tak by potřebovali co nejrychleji vlastní živnost... Jak to chtějí kluci udělat, když jim ještě není osmnáct? Co Jirka vymyslí? Co jim na to řekne Libor? Čím ho kluci namíchnou? A jaké řešení vymyslí Libuška?

Gábina a Hynek: Dusno kvůli Liberci
Hynkovi dnes ranní pohoda dlouho nevydrží. Jen co od pošťačky převezme doporučený dopis z Liberce adresovaný Gábině a podívá se do něj, bude mít po náladě. Podobně na tom bude Gábina, až o pár hodin později zjistí, co Hynek udělal. Dilema, jak mu o přijetí do Liberce říct, sice bude mít vyřešené, ale při představě, co ji večer doma čeká, jí do smíchu moc nebude. Hynek z jejího přijetí nadšený není, to jí bude více než jasné. Samotný Hynek se s tím ostatně ani nebude tajit. Oldovi se na obědě svěří, že Gábině ten Liberec klidně i zakáže, když to bude třeba... Jak rozhovor Gábiny a Hynka o jejím přijetí do Liberce nakonec dopadne? Který z nich ustoupí? Opravdu Hynek Gábině Liberec zakáže? Dá se v této situaci najít nějaký kompromis?

Amálie žárlí na Miriam?
V pondělí nemohla Vilma Nyklová dostat z Vlastimila Peška kloudného slova, dnes bude pan domácí naopak samý úsměv. Cestou na ryby se u ní zastaví pro závin a chleba, čehož Nyklová hned využije k dalšímu vyzvídání. Nic zásadního se nedozví, ale přesto bude spokojená. Přímo u ní v krámku se Vlastimil Pešek náhodou potká s Amálií Seidlovou, takže bude mít z první ruky, jak to ti dva teď spolu mají. Amálie s Vlastimilem dnes na sebe narazí ještě jednou, tentokrát v přítomnosti Miriam. Jak proběhne tohle jejich setkání? Jak Amálie zareaguje na snahu Miriam napomoci jim k opětovnému sblížení? A jak dopadne Klářina revize tátova doma? Co tátovi navrhne? A čím potěší Simonu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.9.2013 - 2438. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz