Ulice 5.9.2013 - 2439. díl

Liborovi nezačne den zrovna nejlépe. Hned ráno mu zavolá právník hodně nepříjemnou novinku. Libor s Karolínou se přes léto vzali. Tím se rapidně změní Liborova šance v boji o Adama.

V Liborovi to bude natolik vřít, že Libušce bude okamžitě jasné, co bude následovat. Od cesty do hájovny ho odrazovat nebude. Jen ho poprosí, aby tam nejezdil s horkou hlavou a aby vzal s sebou aspoň Amálii. Ani to ale nebude Liborovi nic platné... Jak dopadne Liborova snaha o domluvu s Igorem? Proč se na něj vrhne Igorův vlčák? Jaké následky to bude mít?

Hynek hledá spojenectví u Mastného
U Hynka a Gábiny bude ráno tichá domácnost. Přestože se Gábina bude snažit o komunikaci, Hynek ji bude naprosto ignorovat. Gábinu to nepotěší, navíc bude na Hynka stále trochu namíchnutá kvůli Šímovi. Terezu však ujistí, že tentokrát neustoupí. Čím více se Hynek staví na zadní, tím více si chce ona Liberec prosadit. Hynkova špatná nálada neujde Oldovi. A hned mu dá i přátelskou radu – aby Gábinu nechal vystudovat to, co ji zajímá. Hynek si však stále bude stát za svým. Podle něj to není ani trochu rozumné. A bude se snažit udělat všechno pro to, aby ji od studia na textilce odradil. Dokonce se kvůli tomu sejde i s Mastným... Jak se na Gábinina další studia dívá její otec? Dá Hynkovi aspoň v něčem za pravdu? Uzná Gábina Hynkovy argumenty? Vzdá se své vysněné školy kvůli rodině?

Lumírovy milostné trable s Miladou
Lumír s Miladou se zastaví u Nyklové pro včerejší rohlíky. Té to bude divné, a tak jí Milada ochotně vysvětlí, že je potřebuje do nádivky. Jakmile ale prozradí, že kuře bude servírovat bez přílohy, Nyklová ji začne poučovat, jak to má Lumír nejraději. Ten nepříjemnou situaci zahraje do autu, ale Nyklová se jen tak nedá. Jen co se objeví v krámě Urbanová, začne frflat... Čím Miladina teta Nyklovou setře? A proč u Lumíra nebude taková pohoda jako obvykle? Čím ho Milada ani trochu nepotěší? A co Lumírovi nakonec poradí Simona?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 5.9.2013 - 2439. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz