Ulice 6.9.2013 - 2440. díl

Lumír bude po včerejšku úplně bez nálady. To samozřejmě neujde Nyklové, kterou bude hodně zajímat, jak dopadla Miladina včerejší večeře. Lumír mámu rychle odbude a raději prchne do práce. To Nyklové bude divné.

Jakmile se u Nyklové objeví Urbanová, okamžitě bude vyzvídat, co Milada. Když zjistí, že ani ta není ve své kůži, bude chtít téhle záhadě co nejdříve přijít na kloub. Samotná Milada se bude snažit o usmíření, a tak se za Lumírem vypraví na radnici... Jak Milada u rozmrzelého Lumíra pochodí? S čím vším se později skleslý Lumír svěří Jardovi a Bedřichovi? Co mu tihle dva zkušení ženáči poradí? Jak dopadne Lumírova debata s Miladou na téma sex? Dočká se Lumír zasloužené odměny za svou odvahu a otevřenost?

Libor a Amálie, den po napadení Igorovým psem
Libuška si bude dělat před odchodem do práce o Libora starost, protože ho zraněná ruka bude stále dost bolet. Tlumící léky si nad ránem ale již nebude chtít vzít, aby mohl v ordinaci normálně fungovat. Jenže to bez máminy pomoci stejně nepůjde. Kvůli zavázané ruce mu bude dělat problém i píchnutí injekce. Amáliino působení v ordinaci však bude mít jeden háček. Kam se zraněnou Máňou? Amálie ji nebude chtít nechat samotnou, v ordinaci ale taky nebude moci zůstat. A tak se Amálie vypraví za Vlastimilem s prosbou, zda by Máňu na pár hodin nepohlídal... Jak proběhne Amáliino a Vlastimilovo setkání? Co se Libor dozví od právníka? Co všechno si Libor ze včerejška vlastně pamatuje? Kde se venku tak najednou vzal Igorův pes? A jak dopadne Liborovo „jednání“ s kluky ohledně jejich firmy?

Klářiny a Adrianiny plány
Klára se konečně sejde s Adrianou. Obě budou mít velké novinky, kterými se budou chtít té druhé pochlubit. Klára dceři ihned prozradí, že má konečně tátův dům pod svou kontrolou. Je to zatím jen dílčí vítězství, protože táta je stále majitelem. A to taky znamená, že s Adrianou pořád nemají své jisté. Stačilo by, aby si táta někoho našel, a jejich majetek bude okamžitě v ohrožení... Co na to Adriana? Co Kláře momentálně vrtá hlavou? S čím se Adrianě ještě svěří? Jakou rošádu v domě chystá? A čím se naopak Adriana pochlubí mámě i dědovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 6.9.2013 - 2440. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz