Ulice 9.9.2013 - 2441. díl

Nyklová s Urbanovou si budou dělat obrovské starosti kvůli Miladě a Lumírovi. Milada prý o víkendu brečela, Lumír zase vyrazil na kola sám. Nyklová si vezme Lumíra okamžitě do parády, aby o tak skvělou partii, jako je Milada, náhodou nepřišel.

Když Nyklová zmíní i vnoučata, Lumír to už nevydrží a prozradí, v čem je problém. Pak nakvašeně odejde do práce, protože tohle téma s matkou opravdu probírat nechce. Nyklová okamžitě svolá bojovou radu s Urbanovou. Tohle musí vzít do vlastních rukou ony dvě. Nyklová se nakonec ujme i ožehavého úkolu promluvit Miladě do duše o mužských potřebách... S jakým výsledkem? Co na to řekne Lumír, až se o matčině misi dozví? Vezme si Milada slova Nyklové k srdci? Jak nakonec její postelová peripetie s Lumírem dopadne?

Domovní schůze pod taktovkou Kláry
Jen co Klára přijde za tátou, hned ho namíchne. Neodpustí si totiž řeči na adresu Máni, která bude stále u něj. Vlastimil Pešek dceru dost rázně upozorní, že do toho, jak dlouho u něj Máňa bude, jí opravdu nic není. Klára se proto raději stáhne a náladu si půjde zlepšit do svých oblíbených butiků. S Adrianou vyrazí na nákupy, aby se obě dvě náležitě oblékly na důležité události, které je čekají – Adriana na konkurz a Klára na domovní schůzi... Jak dlouho bude ještě Máňa u Vlastimila Peška? Čím Vlastimil potěší Amálii? Z čeho bude mít radost on? A jak dopadne Klárou zorganizovaná domovní schůze? Co řeknou na plánované změny v domě nájemníci? A co samotný Vlastimil Pešek?

Rána pro Moniku
Monika se zastaví za rodiči, aby se s nimi podělila o zážitky z dovolené. Byla sama v Českosaském Švýcarsku a prý si to náramně užila. Máma ji ale moc ke slovu nepustí. Hned ji zásobí novinkami z jejich společné dovolené s Lídou a Eliškou. Zatímco Jitka bude nadšená, Olda bude zjevně Monice závidět její klid. Vnučka bude Jitčiným hlavním tématem také u večeře, na kterou dorazí i Lída s Eliškou. Jenže žádná velká pohoda u Farských tentokrát panovat nebude... Proč se Jitka s Lídou chytnou? Proč Olda raději prchne s Monikou do Coolny? A čím dostane Moniku v Coolně Mára? Jak spolu ti dva nyní vycházejí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.9.2013 - 2441. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz