Ulice 10.9.2013 - 2442. díl

Libor bude hned začerstva informovat mámu o včerejší domovní schůzi a plánovaném zvedání nájmů. Amálii to moc nepotěší. Hned si bude dělat starost o Vlastimila, ale promluvit si s ním odmítne, i když jí Libor naznačí, že Vlastimil krok za krokem vlastně uskutečňuje jejich sen. Amálii to spíš raní, protože jejich společné plány realizuje bez ní.

Samotný Vlastimil Pešek se dnes bude jenom divit, jaký spád věci v domě naberou. Klára ho šikovně vmanipuluje k rozhodnutí probrat se Simonou její bydlení v jejich domě. A hned se s ním k nic netušící Simoně i vypraví, aby jí nekompromisně oznámila, že jí neprodlouží nájemní smlouvu... Co na to pan Pešek? Čím ho Klára zaskočí? A co tahle zpráva udělá se Simonou? Proč jí budou volat vzápětí do práce doktora? Proč nakonec Amálie za Vlastimilem Peškem přeci jen zajde? Opravdu tohle Kláře projde a Simona přijde o svůj domov?

Ťafka pro Moniku
Jitka se cestou do práce potká se zákaznicí, která bude vozit v kočárku vnouče. Jitka nepřizná, že ona si vnučku takhle vůbec neužije, o to víc ji to však zasáhne. Romanu zase setne Monika, která si přijde za mámou pro klíčky od auta. Romana se s ní pokusí komunikovat a dokonce ji i pozve na kávu, ale Monika její pokus o smír odmítne. Mámě se pak svěří, že Romaně zatím nedokázala odpustit to, jak jí na jaře ublížila. Zároveň přizná, že dovolená vlastně nestála za nic a že se cítí hodně osaměle... Čím Monika nechtěně raní mámu? Co potom v Coolně navrhne Lídě? A čím Moniku zasáhne Mára? Jak to má Mára nyní s Radkou? A proč se Olda namíchne tak, že vstane od nedojedené večeře a práskne za sebou dveřmi?

Jardova rozlučka se svobodou
Lenka se dnes zastaví v dílně, ale za Jardou to nebude. Jen co ho dostane z dílny pod záminkou, aby jí donesl pití, hned se začne spiklenecky domlouvat s Bedřichem na dnešním odpoledni a večeru. Slíbí mu, že Jardu domů lákat nebude a ještě se nabídne i s pomocí při organizování jejich akce. To Bedřich odmítne, vše už mají zajištěné. Jediným zádrhelem je samotný Jarda... Jak ho dostat na jeho vlastní opožděnou rozlučku se svobodou, když je nejraději doma se svou rodinou? Klapne to Jardovým kamarádům tentokrát? Kdo Jardovi překazí útěk? Jak jeho rozlučka nakonec dopadne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.9.2013 - 2442. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz