Ulice 11.9.2013 - 2443. díl

Jitka se ráno bude snažit o usmíření s Oldou. Dobře si uvědomuje, jak ho v poslední době kvůli Elišce zanedbávala, a tak mu nabídne, že si dnes spolu udělají hezký večer. Dokonce mu i navrhne, aby zůstal v práci déle, pokud se mu nechce být doma s ní a s vnučkou. Ujistí ho, že ona to s malou zvládne. To ale nebude tušit, co všechno ji s Eliškou čeká.

Starostlivou Lídu Jitka sice uklidní, že si s vnučkou bez problémů poradí, ovšem idylka dlouho nevydrží. Skončí ve chvíli, kdy Elišku uloží do vypůjčeného kočárku a vyrazí s ní ven... Proč bude zoufalá Jitka volat SOS Oldovi? Podaří se dědečkovi Oldovi zachránit situaci? Proč bude Eliška pokřtěná jeho pivem? Co na to řekne Lída? A přizná Jitka Lídě, co všechno dnes s Eliškou zažila?

Lenčina matka je tu!
Jardovo ráno bude po pánské jízdě velmi krušné. Lenka mu dá osvědčenou medicínu na kocovinu a potěší ho zprávou, že může zůstat v posteli. Bedřich s Matoušem to prý v dílně zvládnou sami. Pak s Mirinkou vyrazí za každodenními povinnostmi. Jarda si však klidu moc neužije. Z bezvědomí ho probere drnčící zvonek. Za dveřmi bude stát nečekaná a neohlášená návštěva – Lenčina matka. Jen co ji Jarda pozve dál, Ivana okamžitě opanuje prostor v bytě... Jak si Jarda s tchyní poradí? Čím ho Ivana dostane? Jak zamete s jeho kocovinou? Co na matčinu návštěvu řekne Lenka? Jaké bude jejich setkání po letech? Jak dlouho se Ivana míní zdržet? A co všechno Lenka prozradí Jardovi o svém vztahu s matkou?

Libuščiny pochybnosti
Nyklová se bude snažit sehnat náhradu za Libušku, ale opět nebude s nikým spokojená. Ani dnešní uchazeč o práci u ní neuspěje, a tak se pokusí domluvit s Libuškou, aby u ní zůstala. Dokonce ji začne od podnikání i odrazovat a strašit neúspěchem, ale Libuška se zlomit nedá. Jenže před Zuzanou už tak sebejistá nebude. Ta jí ale doporučí, aby na Nyklovou nebrala ohledy a věnovala se rozjezdu vlastní živnosti... Co na to řekne Růža? Co udělá Libušce vrásky na čele? Bude mít nakonec Nyklová pravdu, že podnikat v dnešní době není jen tak? Co začne Libuška večer zvažovat? A co jí na to řekne Libor?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 11.9.2013 - 2443. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz