Ulice 12.9.2013 - 2444. díl

V Lence to bude vřít i po ránu. Jen co Jarda nadhodí, že babička malou utahala tak, že spí doteď jako zabitá, Lenka vybouchne. Matčin nenadálý příjezd jí bude stále ležet v žaludku. A stejně tak i její dary, hlavně kýčovitý plyšák pro Mirinku. Jarda v tom takovou tragedii vidět nebude, ale naštvaná Lenka si bude stát za svým.

Ve škole pak Lenka přizná Miriam, že v ní matka dokonce vzbudila i pocit viny. Bude si vyčítat, že matku nechala jít na ubytovnu a nenabídla jí, aby zůstala u nich. Miriam jí podobné myšlenky okamžitě zakáže. Zároveň jí ale nasadí brouka do hlavy domněnkou, že se s ní chce matka opět sblížit... Bude mít Miriam pravdu? Dá Lenka matce šanci? Proč a na jak dlouho Ivana vlastně přijela? Čím Ivana zaskočí Jardu? A čím Jardu překvapí Lenka?

Dárky od Eliáše
Libušce nezačne den právě nejlépe. Ráno zaspí do práce, takže Růža na ni bude pořádně kyselá. První várka čerstvého pečiva bude jen na ní, což se samozřejmě projeví na krámě. Nyklové bude chybět sortiment, a tak zajde do provozu sjednat pořádek. Když pohrozí snížením platu, Růža se hned začne hájit, že ona nezaspala. To Libušce moc nepřidá. Zuzana se bude snažit do ní opět napumpovat optimismus, ale její slova povzbuzení tentokrát moc nezaberou. Libuška jí prozradí, že účetnictví krámku je zatím v červených číslech, takže zvažuje, že by v pekárně ještě nějaký čas zůstala... Co Libušce Zuzana doporučí? A co jí poradí, když se jí nečekaně ozve dávný klient s tím, že chce co nejdříve nové tetování? Proč Libuška bude váhat, zda ho dnes přijmout? A s jakými novinkami se vrátí z prázdnin Boris? Čím Libušku zaskočí?

Ančiny obavy
Ema si před Evou posteskne, že se jí dnes při tělocviku rozpadly tenisky. Eva jí udělá obrovskou radost, když jí nabídne, že spolu hned zajdou pro nové. A dokonce jí koupí přesně ty, které si Ema vyhlídla, přestože budou trochu dražší. Radost z dárku však Emě záhy zkalí Franta. Jen co přijde domů, vypne jí její oblíbenou muziku a pustí si svou. Když se bude Ema hájit, odkáže ji ihned do patřičných mezí... Čím Ema potěší Toužimskou? Proč na Emu a Frantu vlítne do pokojíku Bedřich? Proč bude Franta trucovat u večeře? A co bude dělat starost Anče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 12.9.2013 - 2444. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz