Ulice 13.9.2013 - 2445. díl

Franta zajásá, když ve škole uvidí Borise. Moc ho ale nepotěší. Na dnešek je už domluvený s Viki, takže zkoušku nových bubnů budou muset odložit na víkend. Také Emě se na dnešní odpoledne nečekaně vyrýsuje program.

Ema pozve k sobě domů kamarádky, aby jim ukázala na tabletu fotky z prázdnin. Jejich tlachání však za nějaký čas rázně utne Franta, který přijde domů i s Viki. Jakmile spatří Eminy spolužačky válející se na jeho posteli a hrající si s jeho kytarou, uvidí rudě. Drsně Emě doporučí, aby se okamžitě spakovala i se svými kámoškami a šly jinam. Ale Ema si to před holkami líbit nenechá a do Franty se ihned pustí... Jak jejich hádka dopadne? Kdo nakonec vyklidí pole? Proč se ti dva později servou jako koně? Na čí stranu se postaví Anča? Proč trucující Ema práskne dveřmi a půjde za Evou? A jak tenhle sourozenecký konflikt nakonec vygraduje?

Borisův konflikt s Klárou
Libušku ráno nepříjemně zaskočí Boris, když z batohu vytáhne další nové kraťasy od Eliáše, jimiž se jí zatím nepochlubil. Libuška syna ujistí, že jí to nevadí, ani to, že se s tátou stýká. Nechce ale, aby téma Eliáš u nich bylo tabu. A také nechce, aby si k němu Boris jezdil jen pro dárky. Boris ji ubezpečí, že táta si ho nekoupí. Zároveň jí prozradí, že Eliáš mu založil účet, na který mu posílá peníze, když ona alimenty odmítla. Okamžitě však dodá, že on na tento účet přístup nemá. Parfém od Eliáše Libuška později věnuje Zuzaně. Současně přizná, že se rozhodla svou nejistou finanční situaci řešit prodloužením smlouvy u Nyklové. Ale bude s tím Nyklová souhlasit? Jak u ní Libuška s návrhem dalšího odpracovaného měsíce v pekařství pochodí? A čím mámě zavaří Boris u Kláry? Podaří se Libušce vyžehlit jeho další průšvih?

Ivana se zabydluje u Lenky
Jarda s Lenkou si budou potichu připravovat snídani, aby nevzbudili Ivanu spící na pohovce. Tu by ale nejspíš neprobudily ani rány z děla. Když Ivana navíc začne i nahlas pochrupovat, pobavený Jarda se Lenky zeptá, jestli její máma měla stále tak tvrdé spaní. Lenka přizná, že si již nepamatuje. A uvědomí si, že mámu vlastně ani pořádně nezná. O to větší bude mít obavy z nadcházejícího víkendu. Poprosí proto Miriam, aby ho strávila s nimi. Jenže ta odjíždí na víkendový pobyt do lázní... Čím máma Lenku dostane? Jak spolu ty dvě dnes vyjdou? Proč se kvůli Ivaně Jarda s Lenkou pořádně zapotí? A na jak dlouho Lenčina máma přijela?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 13.9.2013 - 2445. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz