Ulice 16.9.2013 - 2446. díl

Jen co Jarda otevře oči, už bude muset řešit svou tchyni, která stále přebývá na pohovce v obýváku. Lenka ho totiž poprosí, aby kvůli matce nechodil do koupelny jen v trenkách. Jarda se podiví, že by Ivana byla touhle dobou už vzhůru, ale pro všechny případy se přeci jen dooblékne.

Jarda bude zároveň sondovat, jak dlouho se u nich Ivana zdrží. O tom ale nebude mít Lenka ani tušení. Máma o odjezdu zatím nemluví a ona se jí ptát nechce, aby si to máma nevzala osobně a nemyslela si, že ji vyhazují. Ivana bude do života Lenčiny rodiny zasahovat čím dál víc. Bude se snažit Lenku přesvědčit, aby Miri nechala s ní doma. Když neuspěje, nabídne se, že něco dobrého uvaří k večeři. A hned se i s Lenkou a Jardou domluví na pozvání Miriam… Jak seznámení Miriam a Ivany dopadne? Ustojí Miriam takový příval energie? Jak se Ivana vyznamená se svou večeří, na které si dá tolik záležet? A dozví se konečně Jarda s Lenkou, jak dlouho se u nich Ivana hodlá zdržet?

Dusno u Gábiny a Hynka
Mezi Gábinou a Hynkem bude stále citelné napětí. Komunikovat spolu budou jen o provozních věcech rodiny. I to je však bude stát nemalé úsilí, hlavně Gábinu. Opět si bude muset Hynkovi potupně říct o peníze na nákup, což jí žádnou radost nedělá. Současně mu přizná, že vzhledem k náladě, jaká u nich nyní panuje, se jí ani nechce jít na promoce, které má už ve středu. Hynek si něco takového ale nebude chtít nechat ujít, a tak Gábinu přesvědčí, aby na promoce šla i s celou rodinou. Jenže Gábinu dnes čeká ještě jeden nepříjemný rozhovor. Vypraví se za tátou s prosbou o pomoc… Jak Gábina s Hynkem vnímají, co se u nich doma nyní děje? S čím se Gábina svěří Tereze a Hynek Oldovi? Proč Gábina studium v Liberci stále zvažuje? A jak se k němu staví Hynek? Změnil své stanovisko? Najde Gábina u táty opravdu pomoc? Proč jí rupnou odpoledne nervy? A co ji naopak potěší?

Zuzanina nabídka Anče a Frantovi
Franta si hned ráno ve škole postěžuje Borisovi na neustále prudící sestru, se kterou není v poslední době k vydržení a kvůli které nemůže doma ani pořádně zkoušet. Borise to udiví a nadhodí své bydlení v maringotce se všemi Nekonečnými. Tím ale otráveného Frantu moc nevzpruží. Také Ema si bude stěžovat spolužačkám, jak se s bráchou nedá bydlet. Pravým opakem je pro ni nyní soukromí, které má u Evy. Stěhovat se k ní ale nechce, protože doma je přeci u Liškových… Jak rozepři mezi sourozenci vidí po víkendu Liškovi? S čím vším se Franta svěří Zuzaně? Co Zuzana nabídne Anče? Čím ji zaskočí? Co Anču rozhodí? Čím Frantu potěší Bedřich? A co udělá obrovskou radost Anče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 16.9.2013 - 2446. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz