Ulice 17.9.2013 - 2447. díl

U Hynka a Gábiny to zhoustne hned po ránu. Šíma odmítne Hynkovu asistenci při vypravování do školky a bude požadovat mámu. Vytočený Hynek okamžitě vyčte Gábině, že je to její výchovou.

Gábina bude Hynkovi marně vysvětlovat, že Šíma má teď jen citlivější období. Pro naštvaného Hynka to bude jen důkazem, jak Šímu rozmazluje. Místo aby jí pomohl, nechá ji v tom vykoupat. Gábina tak bude muset odvést Šímu do školky sama, přestože bude spěchat do práce. A to ji ještě bude čekat i rychlá domluva s Terezou, zda by jí dnes syna výjimečně ze školky nevyzvedla. Ona sama musí hned po práci za tátou a spolu s ním pak na pracovní pohovory, které jí včera sjednal... Jak Gábině pohovory dopadnou? Proč bude mít těžkou hlavu ze zítřejších promocí? Jak to dnes se Šímou zvládne Tereza? Čím Hynka namíchne Olda? A proč se Gábina s Hynkem zase chytnou natolik, že Gábina Hynkovi doporučí, aby ji přestal vydírat?

Lenčin konflikt s matkou
Lenka se bude snažit o vstřícné kroky vůči mámě. Ráno jí nabídne, jestli dnes nechce Mirinku vyzvednout ze školky. Ivana zajásá a hned vystřelí do koupelny, aby s nimi mohla po snídani vyrazit. Lenka ji totiž musí ve školce napřed představit, jinak by jí vnučku nesvěřili. Jenže idylka rychle skončí. Už samotná cesta do školky bude pro Lenku utrpením. Máma bude s vnučkou dovádět a tím i zákonitě zdržovat, takže Lenka nakonec přijde do školy na poslední chvíli pořádně vyčerpaná. A při představě, že její dcera bude s její matkou sama celé odpoledne, jí do smíchu taky dvakrát nebude. Navíc stále nebude mít ani tušení, na jak dlouho se vlastně její matka u nich hodlá zdržet... Jaký dojem udělala Ivana na Miriam? Proč se Lenka s matkou večer chytne tak, že raději vyklidí pole a odejde do ložnice? Co si pak bude Lenka vyčítat? A jak jejich konflikt vezme Ivana?

Zuzanin splín
Jakmile se Libuška rozloučí v pekařství s tím, že má pro dnešek padla, Růža začne brblat, kolik je ještě čeká práce. Zuzana si do ní rýpne, ať si taky přivstane na ranní a bude moci jít domů stejně jako Libuška v poledne. Jenže ani to nebude Růže po chuti. Okamžitě si začne stěžovat, jaký problém jí dělá večer usnout a ráno vstát. Toho se chytí Libuška. Nabídne jí, že by za ni vzala všechny ranní směny, aby mohla odpoledne pracovat v krámku. Ale ani s tím u Růži neuspěje... Co na Libuščiny ranní směny řeknou Zuzana s Richardem? Co čeká Libušku odpoledne doma s Borisem? Čím Libuška pobaví Zuzanu? A s čím se jí Zuzana na oplátku svěří? Proč bude Zuzana v noci brečet do polštáře?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 17.9.2013 - 2447. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz