Ulice 18.9.2013 - 2448. díl

Zuzana se v noci pořádně vyděsí. Někdo se potichu vkrade do jejího pokoje a půjde přímo k její posteli. Ten někdo ale bude Max, takže Zuzanino vylekání se rázem promění v obrovskou radost. Max už večer vyrazil z Francie, aby byl u Zuzany co nejdřív.

Ráno si Max a Zuzana dva užijí snídani v posteli a zároveň se domluví na pikniku u řeky. Místo aby se Max přes den trochu prospal po dlouhé cestě, vrhne se do velkého zařizování. Zuzaně prozradí, že chce zítra uspořádat degustaci francouzských lahůdek, které přivezl od tamních farmářů. Rozhodl se, že delikatesy nebude vozit jen pro známé, ale začne je tu distribuovat... Co mu Zuzana poradí? Koho Max na zítřejší degustaci pozve? Proč mu bude Libuška promlouvat do duše? Čím Max překvapí ji? A čím Zuzanu?

Přípravy na oslavu narozenin Miriam a Mirinky
Mezi matkou a Lenkou jako by po včerejším konfliktu opadlo napětí. Ivana se bude snažit podřídit zvyklostem, které u Lenky panují, a Lenka jí zase bude na oplátku vycházet vstříc. Ve škole pak Lenka přizná Miriam, že dnes ráno jí matka poprvé, co je u nich, nelezla na nervy. Lenka bude věřit, že se mezi nimi konečně trochu pročistil vzduch. Ví, že mámě na ní i na malé záleží. Jen ji zamrzí, že na to matka přišla až teď. Zároveň Lenka Miriam přizná, jak moc se těší na společnou oslavu jejích a Mirinčiných narozenin. Ta nadchne i Ivanu, která se o ní dozví po Lenčině příchodu domů... Co Ivana Lence navrhne? Jaké úskalí bude její plán mít? Jak dopadne Ivanino seznámení s Nyklovou? Co všechno se od největší drbny z Ulice Ivana dozví? Co jí k tomu řekne Lenka? A čím Ivanu nadchne Jitka, s níž se dnes u Lenky seznámí?

Gábininy promoce a setkání s Vaškem
U Hynka a Gábiny bude po ránu panovat přeci jen slavnostnější atmosféra. Zatímco oni se budou vypravovat na promoce, Šíma půjde opět do školky, aby Gábině její den nepokazil řáděním v aule. Po promocích se bude Mastný dmout pýchou, jak úžasnou dceru má. A samozřejmě si neodpustí rýpnutí do Hynka, když nahlásí, že on na rozdíl od někoho umí její kvality taky ocenit. Hynek se nad jeho řeči povznese, jenže ke konfliktu už vzápětí stejně dojde. Tentokrát si ale Mastný své vítězství a převahu na Hynkem nevychutná. Spíš naopak... Co všechno se po promocích odehraje a s jakými důsledky? Jak dnes dopadne Gábinino setkání s Vaškem? Co jí Vašek poradí? Vezme si Gábina jeho slova k srdci? Co na Gábině ocení Hynek? A čím dnes Hynka Gábina překvapí?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 18.9.2013 - 2448. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz