Ulice 19.9.2013 - 2449. díl

Zuzaně to nedá. Ještě před začátkem směny se přijde do pekařství pochlubit novými šaty, které jí Max včera daroval. Za módní přehlídku sklidí zasloužený aplaus, jenž přivábí z prodejny Nyklovou.

Jen co Zuzana vysvětlí, k jaké příležitosti šaty jsou, a požádá ji o uvolnění z práce, Nyklová začne dělat drahoty. Nepomůže ani Libuščin návrh, že za Zuzanu zbytek směny vezme. Nyklová bude neoblomná. Později se za skleslou Zuzanu přimluví dokonce i Růža. Té Nyklová prozradí, že Zuzanu samozřejmě pustí. Ovšem ještě chvíli ji chce nechat podusit, aby se v práci víc snažila. Záhy přijde za Zuzanu lobbovat i šarmantní Max. Jakmile se v pekárně objeví, Nyklová s Růžou okamžitě roztají... Čím Nyklová Zuzanu nechtěně raní? S čím se nešťastná a zoufalá Zuzana později Maxovi svěří? Podpoří ho na degustaci? Co zarazí Libušku, až na Maxovu akci dorazí s Liborem? A co nakonec Max Zuzaně prozradí?

Narozeninová oslava v režii Lenčiny matky
Jitka dopoledne zorganizuje Simoninu práci tak, aby mohla vzít i Lenčinu matku na úpravu účesu. Simča i Romana budou na Ivanu zvědavé. Ovšem to, co bude po jejím příchodu následovat, předčí veškerá jejich očekávání. Zaražená bude dokonce i Jitka, která s Ivanou už měla tu čest včera. Lenčina máma okamžitě opanuje celý prostor a hned se se všemi podělí nejen o narozeninové překvapení, které chystá pro Mirinku, ale i o věci ze svého soukromí. V salonu prostě bude jako ryba ve vodě. Jenže její odchod se neobejde bez menšího trapasu. Nebude mít na zaplacení... Jak z toho Ivana vybruslí? A jak dopadne narozeninová oslava Mirinky a Miriam v Ivanině režii? Co všechno se u Jardy a Lenky odehraje do chvíle, kdy Lence rupnou nervy a s matkou vyrazí dveře? A co na tenhle náhlý obrat v jejich vztazích řekne Jarda?

Světlana s Pavlem opět v Ulici
Pro všechny to bude velkým překvapením. V Ulici se nečekaně objeví Světlana s Pavlem. Návrat do známých míst ale nebude pro Světlanu jednoduchý. Připomene jí totiž bratrovu tragickou smrt, od níž uplynul už jeden rok. Zatímco Světlaně bude Pavel v tu chvíli oporou, o pár minut později se už projeví jako pravý byznysmen. S bratrem se sice v jeho hospodě vřele přivítá, ale k jeho způsobu vedení podniku bude mít okamžitě spoustu výhrad. A bude to právě Světlana, kdo vždy včas zasáhne, aby se mezi sourozenci nevytvořilo nechtěné napětí... S kým se dnes Světlana v Ulici ještě potká? Jaké novinky se dozví? Proč dnes bude Lumír myšlenkami úplně mimo? A proč nakonec Lumír oželí i Maxem pořádanou degustaci?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 19.9.2013 - 2449. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz