Ulice 23.9.2013 - 2451. díl

Pavel Miller se dopoledne zastaví v hospodě za bratrem na kus řeči. Okamžitě ale začne kritizovat způsob, jakým Michal vede svůj podnik. Podle něj by to chtělo lepší klientelu, která by bratrovi dělala větší tržby. Pak by si mohl dovolit najmout ještě další lidi a nebýt stále jen ve stresu zavřený v kuchyni.

Michal má o svém podniku svou představu, což Pavlovi moc po chuti nebude. Pro byznysmena z velkého světa je prostě obyčejná hospoda málo. A stejně tak mu zřejmě nebude dost dobrý ani Lumír. Jeho pozvání na večeři odmítne, protože bude dojednávat další kšeftíky s Mastným a Hložánkem. A tak se k Lumírovi a Miladě vypraví nakonec Světlana sama… Jak večeře ve třech dopadne? Jak se bude Lumír cítit mezi Světlanou a Miladou? Proč začne Milada o Lumíra dokonce i bojovat? Proč dnes bude dusno mezi Pavlem a Světlanou? A co bude Lumíra čekat po Světlanině odchodu?

Vlastimilova narozeninová oslava
Adriana ráno poprosí dědu, aby jí držel palce. Bude mít totiž namířeno na kamerovky a vůbec se nebude tajit tím, jak by byla ráda, kdyby jí to vyšlo. Děda ji samozřejmě povzbudí, ale tuhle její kariéru bude brát přeci jen s rezervou. O pár hodin později už bude Adriana samý úsměv. Mámě se hned pochlubí, že ji vzali. Klářino nadšení ovšem okamžitě zchladne, jakmile uslyší podmínku – Adriana si musí nechat zvětšit prsa. O něčem takovém však Klára nebude chtít ani slyšet… Podaří se Adrianě mámu zpracovat? Jak si to vlastně představuje? Co jí na to řekne děda? Jak dopadne dnešní oslava Vlastimilových pětašedesátých narozenin? Proč z ní bude zklamaný? Kdo na ní bude chybět? A zvedne Vlastimilovi náladu aspoň Miriam?

Frantova zkušebna
Jardovu a Bedřichovu debatu o vyhlídkách společného soužití s Lenčinou matkou utnou Franta s Borisem, kteří se přijdou podívat na prostory pro svou zkušebnu. Kluci z nich budou nadšení, a tak si hned plácnou s majitelem. O chvíli později již budou řešit s Bedřichem stěhování aparatury, aby mohli začít co nejdřív zkoušet. Bedřich jim opět slíbí pomoc, ovšem úplně zadarmo to nebude. Kluci si na oplátku máknou v dílně a pomůžou s úklidem. Franta vzápětí sdělí velkou novinku i mámě, která bude právě na návštěvě u Anči… Čím se Zuzana Anče pochlubí? S čím se jí na oplátku svěří Anča? A co řekne na Frantovu novou zkušebnu Ema? Jak to spolu nyní nevlastní sourozenci mají? Už je u nich klid zbraní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 23.9.2013 - 2451. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz