Ulice 24.9.2013 - 2452. díl

Amálie přivede hned ráno Máňu k Vlastimilovi, jak se domluvili. Tentokrát u něj bude Máňa celý týden, na což se Vlastimil upřímně těší. Daleko raději by ale byl, kdyby u něj byla s Máňou i Amálie. Dokonce to Amálii také naznačí.

Amálii Vlastimilova slova potěší, ale bude dělat, jako by to neslyšela. V nestřeženém okamžiku pak Amálie vytáhne ze svého batůžku malou ozdobně zabalenou krabičku a nenápadně ji nechá ležet na lince. V krabičce bude její dárek k Vlastimilovým narozeninám. Jenže dřív než oslavenec si dárku všimne Klára, která se dopoledne za tátou zastaví. Místo aby tátu na dárek upozornila, hbitě s ním udělá krátký proces... Kdo dárek zachrání? Co na něj Vlastimil řekne? Projde Kláře i tahle levárna? S čím se Amálie svěří Liborovi? A co má Klára v plánu?

Bedřich vyrazí s otcem Viki dveře
Anče bude ráno už tak mizerně, že ji Bedřich rychle zažene nazpět do postele. O snídani i děti se postará sám. Anče doporučí, aby chřipku pořádně vyležela. Dokonce sám zavolá i jejímu šéfovi, aby si to Anča náhodou ještě nerozmyslela. A protože děti budou mít na odpoledne svůj program, bude rád, že Anča bude mít doma klid. Jenže Ema si své plány narychlo změní, aby mohla o nemocnou mámu pečovat... Jak tuhle změnu přijme Toužimská, se kterou Ema měla být? Co dnes Anču potěší? Jak dopadne první zkouška Frantovy kapely v nové zkušebně? A jak to bude dál s Frantou a Viki, pro kterou si přijde její namíchnutý otec k Liškovým?

Romana si podává zhrzenou Moniku
Monika se dnes vypraví do kadeřnictví za mámou. Když vdáli spatří Michala na kole, přidá do kroku, aby se mu vyhnula. To se jí ale nepodaří, protože Michal bude rychlejší. Jenže Monika se s ním stejně bavit nebude. Prosmekne se mu do salonu v domnění, že tam najde svoji spásu. V kadeřnictví však bude jen Romana, jíž Moničin útěk před Michalem neunikne. Romana hned využije situace a s Monikou si konečně otevřeně popovídá... Jak Monika ustojí kapky, které od Romany dostane? Zachrání ty dvě své přátelství? Proč si Michal postěžuje Márovi na všechny holky ve svém okolí? Proč bude v hospodě dnes dusno? A jak to má Michal s Romanou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 24.9.2013 - 2452. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz