Ulice 25.9.2013 - 2453. díl

Franta bude ve škole netrpělivě čekat na Viki, aby zjistil, jak včera dopadla poté, co ji její otec hledal u Liškových. Viki ho uklidní, že táta o nich nemá stále ani tušení. Vymluvila se, že byla s kamarádkou, která to jejímu tátovi naštěstí potvrdila.

Tátu pak Viki pro jistotu utvrdila v tom, že se s Frantou rozešla. Doma ale nyní bude pro všechny případy nějaký čas sekat latinu, aby otce moc nedráždila. Proto dnes nepůjde ani na zkoušku kapely. Toho hned využije Boris. Frantovi řekne, že Viki v kapele prostě nechce. Podle něj holka do pankáčské kapely nepatří... Prosadí si Franta, aby Viki s nimi byla v kapele i nadále? Jak dopadne dnešní zkouška kapely? Proč se v dílně objeví zničehonic Vikiin otec? Čím Bedřich dostane nejen Frantu, ale i Jardu a Matouše? Co dnes potěší nemocnou Anču? A jak to nyní vypadá u Lenky a Jardy? Co je u nich nového?

Boris si zavařil ve škole
Libor se bude hodně divit, jaké novinky mu jeho právník opět nese. Karolína oficiální cestou požádala, aby už neposílal na Adama žádné peníze a poslední dvě platby mu dokonce vrátila na jeho účet. Právník Liborovi navíc doporučí, aby za současné situace nic z vlastní vůle nepodnikal. Zároveň mu poradí, aby pro Adama založil speciální účet a peníze ukládal tam. Libora rozčílí jeho bezmoc, ale advokátovi slíbí, že vše už nechá jen na něm. Dobré zprávy se dnes nedozví ani Libuška. Té bude pro změnu volat ředitelka školy Puklická. Boris má totiž ve škole pořádný průšvih... Čím si Boris ve škole zavařil? Co všechno Libušce a Borisovi kvůli tomu hrozí? Jak Libuška synův malér vyřeší? A čím ji Boris nakonec potěší?

Michal chce mít jasno, jde za Monikou
Monika dnes přijde do práce dřív, aby s Márou stihla probrat záležitosti týkající se Coolny, zejména šetření. Mára jí ale něco takového hned rozmluví, protože by se to obrátilo proti nim. Měli by méně hostů, tím by zákonitě klesly tržby. Když Mára zjistí, v jakém stavu mají toalety, spíš navrhne vzít si úvěr a udělat naráz větší rekonstrukci. Do dluhů se ale Monice nebude chtít, protože ještě stále splácí svoji polovinu Coolny. Na víc momentálně nemá. A odmítne i Márův návrh, že by úvěr vzal zatím na sebe. Když jí navíc Mára doporučí, aby nebyla tak zapšklá, bude mít Monika rázem po náladě... S čím se Monika svěří mámě? Co mámě doporučí, když si začne stěžovat na jejího tátu? Jsou schopní Mára a Monika nějaké domluvy ohledně vedení Coolny? Čím dnes Moniku zaskočí Michal? A co bude nepříjemným překvapením pro Máru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 25.9.2013 - 2453. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz