Ulice 26.9.2013 - 2454. díl

Mára se hned ráno zastaví za Michalem, aby mu řekl novinku, kterou se právě dozvěděl. Jeho platební karta funguje, ale účet má obstavený. Z banky ho poslali rovnou na exekuční úřad. Tam mu oznámili, že coby ručitel dluží přes čtvrt milionu.

Márův kamarád, který si od banky půjčil na dovybavení domu, totiž přestal půjčku splácet. Vytočený Mára to začne okamžitě řešit, protože kromě účtu bude mít obstavenou i svoji polovinu Coolny. Jenže dnes mu budou chodit samé špatné zprávy... Proč Mára vyjede na Radku? Komu všemu řekne o maléru, ve kterém lítá? Podaří se mu kámoše najít a vše urovnat? A jak dopadne Moničina snaha o usmíření Romany s Michalem? Je to všechno už za nimi?

Libor chce žít s Libuškou
Libuška bude od brzkého rána opět v jednom kole. A opět v šíleném presu. Ráno se nebude moci dovolat Borisovi, a tak v pekařství všeho nechá a vystřelí domů, aby ho vzbudila. Boris ale bude už dávno vzhůru, jen prostě neuslyší telefon. Ovšem do školy dvakrát spěchat nebude, přestože za chvíli bude zvonit. Přetaženou mámu tím namíchne ještě víc. Později si Libuška posteskne před Zuzanou, že se to na ni valí ze všech stran. Zuzana jí zvedne náladu líčením optimistických vyhlídek do budoucnosti. Přitom sama nebude tušit, jak blízko pravdě tentokrát bude. Libora totiž mrzí, že se s Libuškou už pomalu nevidí. Na jedné straně obdivuje, co všechno zvládne, na druhé straně si o ni dělá starost. A tak vymyslí plán, jak jí ulevit... Co na jeho nabídku, aby se sestěhovali, Libuška řekne? Jak se na to budou tvářit Miki s Borisem? A co napadne Mikiho?

Jak stopnout Ivaninu uklízecí mánii?
Lenka si ve škole postěžuje Miriam, jak to teď u nich doma chodí. Od chvíle, co se její matka zabydlela, v jednom kuse uklízí. Ona i Jarda už mají co dělat, aby tuhle její uklízecí mánii ustáli. Lenka sice chápe, že je to matčin způsob poděkování, ale nic se nemá přehánět. Navíc Lenka začíná doma zoufale postrádat chvíli klidu a soukromí. Jen co přijde ze školy, nevymluvená máma se na ni vrhne a atakuje ji otázkami a přívalem slov. Dnes se ale Lenka nedá. Mámu odešle i s Mirinkou ven, aby si alespoň trochu odpočinula... Na čem se Lenka domluví s Jardou? Co Lenčině matce nabídnou? Jak dopadne jejich rozmluva na téma Ivanino hledání nové práce? Proč se Ivana večer sesype?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 26.9.2013 - 2454. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz