Ulice 27.9.2013 - 2455. díl

Miki se ve škole hned pochlubí Míše, že se mu rýsuje samostatné bydlení. Jen co to zaslechne Jirka, okamžitě se přihlásí, že bude bydlet s ním. Pořád lepší být v garsonce s Mikim než na internátě. Miki z toho vybruslí s odkazem na mámu.

Dokud Mikiho samostatné bydlení máma neodsouhlasí, jsou jakékoliv další plány zbytečné. Ve skrytu duše ale bude doufat, že mámu přesvědčí podobně jako tátu. Nic netušící Marta bude samý úsměv, když se v Ulici opět objeví. Za Liborem se zastaví v ordinaci, ale ten tam už nebude. Zato Amálie bude ráda, že Martu po dlouhé době opět vidí. Hned ocení, jak moc jí to sluší. Marta bez okolků přizná, že nyní je spokojená... Jaké bude setkání Marty a Libora po několika měsících? Jak se bude Marta cítit v bytě, kde mívala domov? Čím vším jí Miki s Liborem vyrazí dech? Podpoří změny, které ti dva mají v plánu?

Jarda s Lenkou řeší Ivaniny finance
Ivana vyrazí ráno s Mirinkou do školky, čehož okamžitě využijí Jarda s Lenkou. Konečně budou mít alespoň na chvíli soukromí a čas jen sami pro sebe. Zatímco oni jsou přes den v jednom kole, Ivana naopak neví, do čeho píchnout. A tak se cestou ze školky opět zastaví na kus řeči v kadeřnictví. Jitce, Simoně i Romaně půjde z nevypovídané Ivany za chvíli hlava kolem. Ivana u nich bude mudrovat na téma soukromé školky a aktivity pro malé děti. To, co jí se bude zdát trochu přes čáru, bude pro Jitku coby babičku už samozřejmostí. Ivana si ze salonu odnese noviny, ve kterých budou inzeráty s pracovními nabídkami. Jenže jakmile se do hledání místa pustí, opět propadne své beznaději... S čím se Ivana svěří Lence? Jakým návrhem pak Lenku s Jardou zaskočí? Jak jí budou chtít oba dva pomoci? A proč z toho bude nakonec pořádné dusno?

Romana promlouvá Michalovi do duše
Jitka se Simonou se vrátí z oběda od Michala dost přešlé. V hospodě už zdaleka není taková atmosféra jako kdysi. Spíš naopak. Na Michalovi i Šárce je znát, že jim to už přerůstá přes hlavu. Táhnout takovouhle hospodu ve dvou se podle Jitky prostě moc dlouho nedá. Dění a atmosféra v hospodě neunikly ani Romaně. Zavolá proto Monice, aby se s ní domluvila, jak Michalovi promluvit do duše. Jenže Monika ji opět překvapí. Pošle ji za Michalem samotnou... Proč Monika nebude chtít Romanu podpořit? Jaké dobré zprávy se dnes dozví Mára? Co má v plánu? Co mu na to řekne Michal? A jak dopadne Romana se svou snahou upozornit Michala, aby se stavem v hospodě začal urychleně něco dělat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 27.9.2013 - 2455. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz