Ulice 1.10.2013 - 2457. díl

Mára bude mít za sebou probdělou noc nad papíry a účty. Bude horečně přemýšlet, kde vzít čtvrt milionu, aby zabránil exekuci Coolny. Jedno řešení nakonec přeci jen najde. Po krátkém zaváhání se rozhodne, že se obrátí na společnost, jež peníze půjčuje hned a bez ručitele. Podle toho však také vypadají podmínky smlouvy, kterou společnost s klienty uzavírá.

O pár hodin později bude Mára dost nervózní, protože zástupce společnosti nedorazí včas na smluvenou schůzku. O co více bude Mára v presu, o to výhodnější pozici bude lichvář při dojednávání smlouvy ale mít... V presu dnes bude také Michal. Šárka se ráno v hospodě sice objeví, ale Michalovi na rovinu řekne, že pracovat nepřišla. Michal tak bude muset zvládnout celou hospodu sám. A to se při nejlepší vůli opravdu nedá. V době obědů už nebude vědět, kde mu hlava stojí. O to víc se mu uleví, když mu nečekaně nabídne pomocnou ruku Romana... Jaké podmínky Mára lichváři podepíše? Opravdu neměl jinou možnost? Řekne Mára konečně Monice, v jaké maléru lítá? Proč Monika odmítne jít s Romanou za Michalem? Jaký průšvih bude mít Romana právě kvůli Michalovi? A čím Michal dostane Máru?

Bydlení s Libuškou se komplikuje
Miki bude ráno ve škole bez nálady při představě toho, co ho v nejbližších dnech čeká. Být s Borisem v jednom pokoji a přijít tak o své soukromí, na které je odjakživa zvyklý, se mu nechce. Ale zároveň by nerad házel klacky pod nohy tátovi. Jirka a Míša to tak dramaticky vidět nebudou, protože oba jsou na spolubydlící zvyklí. Tím ale Mikiho moc nepovzbudí. Po náladě bude mít také Libor. Přestože mu jeho právník přinese dobré zprávy, ve výsledku jimi Libora ani trochu nepotěší. Soud u určení otcovství sice nabírá konkrétnějších obrysů, jenže to je jen první kolo. To druhé, daleko horší, o kterém Libor neměl ani potuchy, ho teprve čeká... Na co všechno by se měl Libor připravit? Co mu doporučí Amálie? Proč Libor přestane brát telefony? A na čem se dohodnou Libuška s Mikim?

Eminy obavy ze soudu
Franta bude čekat po škole na Emu, aby ji vzal s sebou do zkušebny. Boris z toho nebude zrovna dvakrát nadšený, ale jakmile zjistí příčinu, hned bude souhlasit. Franta mu prozradí, že Ema špatně nese blížící se termín soudu. Proto ji teď Liškovi nechtějí nechávat doma samotnou. Jenže Emě se s kluky do zkušebny nebude chtít. Raději půjde domů, i když tam bude sama, protože Anča i Bedřich budou ještě v práci. Když Anča později domů dorazí, překvapí ji, že skleslá Ema nechce vzít Evě ani telefon. Anča se Emu pokusí povzbudit, ale ani pro ni nebude tato situace lehká... S čím se Ema svěří Anče? Z čeho má obavy a co ji štve? Podaří se Anče aspoň trochu Emu povzbudit? A čím nakonec Emu rozveselí Bedřich?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 1.10.2013 - 2457. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz