Ulice 2.10.2013 - 2458. díl

Miki bude ráno hodně překvapený, když objeví spícího tátu na pohovce. Hned mu bude jasné, že měl hodně náročnou noc. A tátova obrovská kocovina mu to i potvrdí. Miki si z něj bude utahovat, ale zároveň se bude zajímat, proč se tak zřídil. Libor mu přizná, že kvůli právníkovi, do podrobností však zabíhat nebude.

Miki bude ve škole přemýšlet, jak tátovi pomoci, aby se v tom tak neplácal. A jeden nápad přeci jen dostane. O přestávce si hned odchytí Borise, aby se s ním domluvil na jeho realizaci... Co Miki vymyslí a jakou roli v tom sehraje Boris? Proč bude mít Libuška o Libora obavy? Čím ji vyděsí? Jak Libor rozhodne své dilema, jestli Libuška, nebo Adam? A čím Libušku s Liborem nakonec dostanou jejich synové?

Sliby Evy Toužimské
Starost o skleslou Emu bude mít i Franta. Ráno se s ní bude chtít domluvit na nějaké odpolední akci, aby ji aspoň trochu rozptýlil. Ema však jeho nabídku odmítne s tím, že je už domluvená s holkami. Když jí ale vzápětí zavolá její matka, bude souhlasit s tím, že se dnes hned po škole sejdou. Zároveň se jí omluví, že jí včera nebrala telefon. Vymluví se, že prostě neměla čas. Žádnou velkou radost ale ze setkání mít nebude. Anče to nedá a domluví si na dnešek kvůli Emě s Evou schůzku. Na rovinu jí řekne, co teď Ema prožívá. Pro Evu to bude šok, protože si myslela, že je s ní Ema ráda. S Ančou se dohodne, že na Emu teď nebudou v žádném případě tlačit... Bude to ale stačit? Jak dopadne dnešní Emino setkání s Evou? Co jí matka slíbí? Proč ji Ema vezme k Liškovým? Co Anču zarazí? Z čeho bude mít obavy? A co bude pro Evu hořkou pilulkou?

Milada se zabydluje
Lumírova domácí pohoda u hokeje a s majonézovým salátem navrch skončí, jakmile k němu dorazí s nabitými taškami Milada. Lumírovi okamžitě doporučí, aby nezdravý salát vyhodil, protože ona mu udělá zeleninový závin. Aby jí vaření rychleji odsýpalo, požádá ho, zda by televizi nepřepnul na jiný program. Lumír jí vyhoví, aby měl klid, ale dvakrát nadšený z toho nebude. A další překvapení přijde vzápětí. Milada se u něj bude chtít trochu zabydlet... Na čem se Lumír s Miladou dohodnou? Co dnes udělá Lumírovi i štamgastům obrovskou radost? Jakou novinkou bude žít celá hospoda? A co pro Lumíra chystá Milada?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 2.10.2013 - 2458. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz