Ulice 3.10.2013 - 2459. díl

Liškovi dorazí k soudu dost nervózní. Jen Ema bude mít výbornou náladu. A hned také kurátoru Adamcovi vysvětlí proč. Prozradí mu, na čem se včera všichni domluvili – že se u nich po soudu vlastně nic nezmění. Bude ale asi jediná, kdo tomu v tu chvíli bude věřit.

Soud si nejprve pozve k výpovědi Evu Toužimskou. Ta připustí, že pro Emu jsou rodiči Anča s Bedřichem. Ji bere spíš jako kamarádku. Přesto by byla ráda, kdyby ji mohla mít sebe. Její výpověď vzápětí potvrdí i Liškovi. Podle nich se Eva snaží, s Emou rozumí. Anča ale také prozradí, jaký má Ema strach z možných změn... Co soudci poví samotná Ema? Co všechno bude následovat po vynesení rozsudku? Co verdikt soudu udělá se vzájemnými vztahy Liškových, Evy Toužimské a Emy? Opravdu se nic nezmění? Proč si budou dělat všichni starost o Anču? Bude mít tahle bitva vítěze?

Lumír přistižen se Simonou!
Milada ráno připraví Lumírovi královskou snídani. Jenže když se s ním bude chtít domluvit na večeři, zjistí, že Lumír už má jiný program. Její pohledy budou natolik výmluvné, že Lumír okamžitě vysvětlí, proč musí do hospody právě dnes. Vzápětí jí i nabídne, aby šla s ním. To Milada odmítne, protože Henryho, na jehož počest Lumír pořádá přivítací mejdan, vůbec neznala. Uklidněný Lumír tak vyrazí do společnosti sám. A spolu s ostatními se bude náramně bavit. Všichni budou rádi, že Henryho opět vidí. A hned ho také začnou zásobovat čerstvými novinkami z Ulice... Co Lumíra dnes napadne? Čím ho překvapí Milada? Jaký trapas bude muset Lumír žehlit? Čím zaskočí Nyklovou Urbanová? A jaký kousek se dnes povede Miladě?

Nabídky pro Simonu
Libuška zaskočí Vlastimila Peška prosbou o vypovězení nájemní smlouvy ještě před jejím vypršením. Zaražený Vlastimil se jí zeptá, jestli je to kvůli vyššímu nájmu. Libuška ho však ujistí, že pravým důvodem je pan doktor. A hned mu taky prozradí, na čem se s Liborem, domluvili. Vlastimilu Peškovi se ohromně uleví. Okamžitě jí pogratuluje k nové životní etapě a ubezpečí ji, že jí se vším vyjde vstříc. Dokonce jí nabídne i snížení nájemného na částku, kterou si ve své garsonce opravdu odbydlí. Tím ale se svými dobrými skutky zdaleka neskončí... Co Vlastimil Pešek později nabídne Simoně? Proč Simona bude váhat, zda souhlasit? Čím potěší Simonu Lumír? Na čem se spolu ti dva domluví? A k čemu se nakonec Simona rozhodne?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 3.10.2013 - 2459. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz