Ulice 4.10.2013 - 2460. díl

Lumír zajásá, když ráno natrefí v pekařství opět na Simonu. Ovšem než se pustí do ožehavého tématu, Simona ho předběhne. Sama mu navrhne, aby byl tento víkend spíš s Miladou. Na kola mohou vyrazit jindy. Lumírovi i Nyklové se uleví, tenhle problém by byl vyřešen.

Po Simonině odchodu se Nyklová ujistí, že Milada už opravdu bydlí u Lumíra. A hned mu věnuje nové povlečení, aby je Urbanová nepomluvila. Později bude Nyklová pořádně nervózní z Milady i její tety. Na její gusto budou až příliš dlouho zašité v Lumírově bytě. Nakonec to nevydrží a vypraví se na výzvědy. A to, co spatří, se jí nebude ani trochu líbit... Proč se Nyklová s Urbanovou u Lumíra chytnou? Co bude Nyklové vadit? A jaká překvapení dnes čekají doma Lumíra? Podaří se mu vykroutit z akce, kterou Milada naplánovala? S čím se nakonec svěří matce? A před čím ho bude Nyklová varovat?

Toužimská plánuje stěhování
Bedřich přijde do dílny úplně převálcovaný. Zatímco doma se snaží všechny podržet, v práci si postěžuje Jardovi, jak je to i pro něj těžké. Vůbec si nedovede představit, že Emu bude stěhovat pryč. A právě tohle ho teď čeká. Svěří se, že nejhorší je pro něj nyní předstírání, že se nic neděje. Přitom vlastně přichází o to nejcennější, co má. Přešlá bude i Ema, na kterou bude máma čekat ve škole. Eva ji ujistí, že nechce tlačit na ni ani na Liškovy. Avšak s Ančou i Bedřichem už bude dohodnutá, že se u nich odpoledne zastaví, aby se domluvili na Emině přestěhování. Samotná Ema by právě tohle nejradši oddálila, jak jen to půjde. A to nejen kvůli Anče, již včera rozsudek hodně sebral... Podaří se Emě ze stěhování k Toužimské vycouvat? Podpoří ji Liškovi? Co Toužimské navrhne Anča? Jaký čeká Liškovy víkend? Co Anču s Bedřichem zasáhne?

Klára má zálusk na další byt
Klára se rozčílí, jen co udělá namátkovou kontrolu úklidu v domě. Okamžitě zavolá majiteli úklidové firmy, aby zjednala pořádek. Její rozhovor zaslechne Olda, jenž má s úklidovými firmami bohaté zkušenosti z fitka. Kláře nabídne kontakt na tu, se kterou je nyní spokojený. Pak setkání využije k vyzvídání, jak to bude s celkovou rekonstrukcí domu. Přizná, že by měl zájem o část půdy. Rád by totiž trochu zvětšil obytnou plochu své garsonky. Kláru to zaujme, a tak ji Olda pozve dál, aby spolu vše probrali. Kláře jeho byt hned padne do oka... Co má Olda v plánu? Co na to řekne Klára? Proč bude Jitka těžce vydýchávat Kláru u sebe doma? S čím Klára vyrukuje na tátu? Proč se spolu ti dva chytnou tak, že Klára práskne dveřmi? S čím se zarmoucený Vlastimil později svěří Michalovi? A s čím Klára Adrianě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 4.10.2013 - 2460. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz