Ulice 7.10.2013 - 2461. díl

Jen co se Ema ve škole potká s Viki, hned se jí bude chlubit, jaký nabitý program s Liškovými o víkendu měli. Kino, ZOO, sauna, bazén, Ema z toho bude mít oči navrch hlavy. Viki ji navíc potěší dárkem do nového domova.

V kontrastu s výbornou náladou Emy bude Frantova zaraženost. Viki ujistí, že se nic nezměnilo. Ema se dnes opravdu stěhuje k Toužimské. Na samotnou Emu dolehne smutná realita ve chvíli, kdy bude sedět doma v dětském pokoji se sbalenými taškami a prosit po telefonu Mirka, aby za ní k Evě přijel. A bude ještě hůř, až dojde na samotné stěhování… Jak odchod od Liškových Ema zvládne? A jak ho ustojí samotní Liškovi? Co pro ně bude nejtěžší? A co bude hořkou pilulkou pro Evu Toužimskou?

Vlastimilovo rande s Amálií
Klára se ráno zastaví za tátou a bude zase samý úsměv. Ráda by se s ním usmířila a zároveň dosáhla svého – nastěhovala se do bytu po Libušce. Jenže Vlastimil Pešek bude tentokrát neoblomný. Nápad, že by se podkrovní byty zvětšily o část půdy, ho sice zaujme, ovšem Klářiny škatulata se mu nebudou líbit ani v nejmenším. Důrazně ji upozorní, že v jeho domě s nikým manipulovat nebude. Na Klářino naléhání nakonec přeci jen povolí. Jenže podmínky si tentokrát bude diktovat on. A Kláře se nebudou líbit ani trochu… Na čem se ti dva dohodnou? Jak se jejich domluva dotkne konkrétně Simony? Čím ji Vlastimil Pešek zaskočí? A čím překvapí Amálii? S čím vším se jí svěří? A s čím Klára Oldovi?

Hynkovy touhy
Hynek bude nadšeně líčit Oldovi, jak si to se Šímou o víkendu užili. Zatímco Gábina měla honičku kvůli škole, oni dva vyrazili na dostihy. Hynek se dokonce už nyní bude těšit na další víkend se synem a jejich novou pánskou jízdu. Zároveň připustí, že Gábinina nová práce má jedno obrovské plus. Musela začít chodit v kostýmcích a na podpatcích. Pro Hynka, který ji vídal spíše v pohodlném, ležérním oblečení, to bude pořádné afrodisiakum. Po Gábině začne toužit jako nikdy předtím. Ale Gábina bude mít momentálně jiné starosti, než jsou partnerské radosti… Co všechno bude Gábina řešit? S čím se svěří Tereze? Jaký trn z paty jí Tereza vytrhne? A čím Gábina zklame Hynka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 7.10.2013 - 2461. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz