Ulice 8.10.2013 - 2462. díl

Anča si bude jen hodně těžko zvykat, že s nimi už Ema není. Bude se jí stýskat, navíc ráno automaticky připraví tři svačiny – i pro ni. Přitom bude netrpělivě čekat, až jí Ema pošle zprávu, jak se jí daří. Bedřich se pokusí Anču povzbudit, ale i jemu bude Ema chybět.

Také Frantu bude zajímat, jak to Ema všechno zvládá, a tak se po ní bude shánět ve škole. Ema bude mít nefalšovanou radost, že ho vidí. A hned mu oznámí, že se po škole chystá domů, aby se viděla s mámou i tátou. Frantu to zarazí, protože Ema přizná, že Toužimská o tom neví. Ema ho však uklidní, že tohle jí ani říkat nemusí. Jenže to bude na velkém omylu. Toužimská se začne odpoledne po Emě shánět... Splní Toužimská své sliby, které Emě dala? Jak skousne zprávu, že Ema byla i Liškových? Jak dopadne dnešní rodinná večeře u Toužimské? Vezme Mirek mámu konečně na milost? Čím Toužimská překvapí obě své děti? A čím se jí Ema nechtěně dotkne?

Gábinino nečekané setkání s Vaškem
Gábina bude mít po ránu pořádnou honičku. Šéf jí zavolá, aby se cestou do práce ještě zastavila v jedné firmě. Navíc bude muset koupit toner do kopírky a taky si chtěla vytisknout věci do školy. Hynek bude také spěchat, takže navrch se Gábina bude muset postarat i o Šímu. Aby ušetřila čas, napadne ji, že si materiály do školy vytiskne v práci. Jenže z toho bude mít pořádný průšvih, přestože jí to její kolegyně posvětí. Šéf kvůli tomu Gábinu samozřejmě sjede, k velké radosti zákeřné kolegyně. To ale nebude jediná ťafka, kterou dnes Gábina schytá. V Coolně se nečekaně setká s Vaškem. A tohle shledání ji naprosto rozstřelí... Co se Gábina od Vaška dozví? Proč z Coolny uteče? Jak to pak vysvětlí Tereze? A čím vyvrcholí Gábinin náročný den?

Nabídka pro Libušku
Boris mámu zaskočí velkou novinkou. Díky profilu, který jí na webu vytvořil, ji opět našli Rakušáci a po dvou letech ji znovu zvou na tatérskou show. Zatímco Boris s Kamilou v tom budou vidět obrovskou příležitost, jak o sobě dát v oboru vědět a sehnat si další klienty, Libuška tak nadšená nebude. Z přímé odpovědi se vyvlíkne s tím, že to s Borisem probere ještě večer doma. Ani později se jí do jednoznačné odpovědi na lákavou nabídku nebude chtít, přestože i Zuzana ji bude přesvědčovat, aby tuhle šanci nepromarnila... Proč Libuška bude s odpovědí váhat? S čím se nakonec svěří Liborovi? Co Libor později navrhne klukům? Co na Libušku chystá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 8.10.2013 - 2462. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz