Ulice 9.10.2013 - 2463. díl

Míša si do Mikiho trochu rýpne kvůli nové značkové košili. Miki se bude hájit, že si ji vzal kvůli jednání s klienty, které ho čeká hned po škole. Míšu to pobaví, protože Jirka vedle něj bude nejspíš vypadat jako socka.

Jejich debatu utne Boris, který se s Mikim přijde domluvit na dnešním stěhování. Miki se s ním ale dlouho vybavovat nebude. To hlavní si přece řekli, na zbytku se domluví doma. Zatímco Boris se nového bydlení nebude moci dočkat, Libuška nebude mít stále o ničem ani potuchy. Navíc ji dostane Eliáš. Zavolá jí, že bude v Praze a že by se rád viděl se svým synem. Libora zase rozhodí máma. Bez obalu mu řekne, že jí by se ani trochu nelíbilo, kdyby ji někdo bez jejího vědomí přestěhoval... Jak Libor a kluci stěhování zvládnou? Kde se objeví nečekané zádrhele? A jak tuto Liborovu akci vezme Libuška?

Vašek chce Gábinu zpět
Gábina bude ráno připravovat královskou snídani pro Šímu, kterou ocení i Hynek. Na rozdíl od Gábiny vstane Hynek s výbornou náladou. A hned začne plánovat, jak si spolu dnes zopakují včerejší hezký večer. Gábinu právě tahle vyhlídka ale moc nepotěší. Když jí navíc přistane v mobilu esemeska, pořádně ztuhne. Vzápětí se jí však uleví, protože zpráva bude od Terezy. To překvapí Hynka, jenž se bude divit, o čem si spolu pořád píšou. Gábina to zahraje do autu, ale moc příjemná jí tahle debata nebude. Skvěle naladěný Hynek se později pochlubí Oldovi, že doma konečně proběhla finální fáze usmiřování a teď to je mezi ním a Gábinou hodně dobré. Samý úsměv bude Hynek i vzápětí, až v Coolně narazí na Vaška... Z čeho bude Hynek Vaška podezírat? Čím Vašek rozhodí Gábinu? Jak Gábina zareaguje na jeho nabídku? Proč se doma sesype? A jak dopadne Hynkem naplánovaný hezký večer?

Co je s Lenkou?
Lenka i Jarda si budou chtít užít posledního dne klidu, než se ze Slovenska vrátí Ivana. Lenka se dokonce domluví s Miriam, zda by u ní nemohla Mirinka zůstat výjimečně i přes noc. Miriam bude jedině ráda, ovšem vzápětí si začne dělat o Lenku obrovskou starost. Ta si dá totiž takovou ránu do hlavy o stůl, až se jí budou dělat mžitky před očima. Miriam ujistí, že to bude za chvíli dobré, ale samotné jí bude odpoledne vrtat hlavou, co to s ní je... Co se bude s Lenkou dít? Proč ji bude chtít Jarda odvézt do nemocnice? Opravdu si Lenka pořídila ve škole otřes mozku?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 9.10.2013 - 2463. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz