Ulice 10.10.2013 - 2464. díl

Lenka hned ráno zavolá na gynekologii, aby si domluvila ještě na dnešek vyšetření. Miriam pravý důvod neřekne, ale ráda přijme její nabídku vyzvednutí Mirinky ze školky.

O pár hodin později bude Jarda v dílně nervózně hypnotizovat mobil, kdy mu Lenka konečně zavolá výsledek od lékaře. To samozřejmě neunikne Bedřichovi. Napnutý Jarda mu proto prozradí, na jakou zprávu čeká. Jen co Lenka zavolá, Jarda okamžitě zajásá. Pro dnešek si dá v práci padla, aby mohl být se svou těhotnou ženou. Jenže když přijde domů, najde Lenku v slzách… S čím se Lenka svěří Jardovi? Na čem se spolu ti dva domluví? Co na jejich novinku řekne Miriam? A jaký bude Ivanin návrat ze Slovenska? Čím všechny překvapí? Proč se právě kvůli ní Jarda večer pořádně zapotí?

Miki - starší "brácha"
Libor se probudí ve čtyři ráno spolu s Libuškou. A hned ji bude nabádat, aby si ještě rozmyslela to Rakousko. Vybalování krabic v předsíni podle něj počká. Libuška už ale bude rozhodnutá. Zuzaně se pak svěří se svými strachy z Eliáše. Právě kvůli němu se nechce do Rakouska vracet. Tam se ho bála nejvíc. Teď má strach, že by se jí všechny tyhle nepříjemné vzpomínky vrátily, jen co překročí hranice. Zuzana ale bude jiného názoru. Když jí Libor nabízí, že ji tam doprovodí, měla by ho nechat, aby ji chránil. Libor mezitím bude zachraňovat domácí pořádky. Kluky srovná do latě hned ráno kvůli tlačenici o koupelnu. Dosavadní jedináček Miki si prostě bude muset zvyknout, že má nového „bráchu“. A to vůbec nebude tak snadné, jak zdá. Ve škole Borise dost drsně odpálkuje a doma mu pak názorně předvede, jak si jejich společné bydlení představuje… Jaká budou Mikiho pravidla? Co na to řekne Boris? Bude s nimi souhlasit? Podaří se Liborovi přesvědčit Libušku, aby do Rakouska přeci jen odjeli? S čím se mu Libuška svěří?

Mára shání peníze pro lichváře
Zatímco u Michala se snad vše obrací k lepšímu, u Máry tomu bude přesně naopak. Michalovi si postěžuje, že mu banky nepůjčí ani korunu vzhledem k zahájenému exekučnímu řízení. To, co včera vypadalo jako prkotina, najednou bude obrovským problémem. Kde má Mára sehnat do tří měsíců tři sta čtyřicet tisíc? Michalovo hledání nové servírky bude proti tomu prkotinou. Šárka ho ale zaskočí. Znovu ho požádá, aby přijal Henryho…. Co jí na to Michal řekne? Jak zareaguje na Henryho další návštěvu jeho hospody? Nabídne mu přeci jen práci? A kde chce vzít Mára peníze na splátky pro lichváře? Půjčí mu Olda?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Ulice 10.10.2013 - 2464. díl

Zdroj: http://ulice.nova.cz